(Re)Connection


Een tweedaagse workshop voor iedereen die weg van het sjamanisme, de verbinding met de natuur en al wat bestaat wil (her)beleven.    

In deze maatschappij van hoge werkdruk ,sociale verplichtingen, streven naar perfectie, vervuiling,  lopen en haasten, onophoudelijke indrukken en stralingen via allerhande media kanalen, is het niet eenvoudig om in balans en in contact te blijven.  

Meer en meer raken we verder weg van al dat bestaat.  Meer en meer verliezen we verbinding. Minder en minder luisteren we naar ons diepste zelf en de natuur om ons heen. 

De natuur om ons heen, de elementen, dieren, planten, bomen en stenen hebben allen een bewustzijn. Wij allemaal hebben de gave meegekregen om met ze te communiceren, te voelen en te verbinden.

En als je dan die verbinding voelt, gaat het stromen. Stromen in jou en stromen tussen jou en de ander. Alles in je verzacht en de stress en drukte vervaagd.

Je kent het wel...........Ga maar eens wandelen in het bos. Je begint je nog drukmakend over je dagelijkse zorgen en voor je het weet wordt het zachter en begin je zelfs te genieten van de bomen, planten, de vogels en andere dieren en ben je even je zorgen vergeten.

Tijdens deze workshop gaan we

  • ons verbinden met verschillende elementen, met planten, bomen en dieren.
  • gaan voelen wat de elementen met ons lichaam en geest doen.
  • gaan ons verbinden en luisteren naar wat de natuur ons te vertellen heeft.
  • gaan weer leren te communiceren met de bomen, stenen of dieren.

Door deze sjamanistische wijze van leven ga je als vanzelf in de rust en zachtheid en komt er ruimte voor heling en transformatie. Bepaalde patronen worden doorbroken en er komt een ruimte voor ingevingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Neem contact met ons op