Zondagavond Meditatie Healing & Balance

Ceremonies & Rituelen

Zondagavond Meditatie Healing & Balance

In deze bijzondere tijd van transformatie hebben we elkaar nog meer nodig en is het mooi te zien en voelen hoeveel hulp er geboden wordt.

Boodschappen en klusjes voor mensen die de deur niet uit kunnen of durven. Extra zorg of een telefoongesprekje.

Een tijd waar het belangrijk is om deze grote transformatie te integreren en het roer om te gooien.

Samen met jullie zouden wij graag een zo groot mogelijke CIRKEL VAN HEALING creëren om kracht en healing te brengen bij de mensen die ziek zijn door het virus, om zelf kracht en balans te vinden en de nieuwe energie te integreren.. 

We nodigen je uit om IEDERE ZONDAGAVOND OM VAN 20.02 TOT 20.22 UUR ons te verbinden om een grote cirkel van licht te creëren over en voor de hele wereld. 

Ga op een rustige plek zitten en verbindt je vanuit je hart met iedereen in de cirkel met de intentie  healing en integratie te brengen aan jezelf en eenieder die dat nodig hebben.

Gebruik je drum, ratel, stem of stilte.

Hoe meer mensen aan deze cirkel van licht en healing mee doen hoe krachtiger deze wordt.

 

IN CONTACT MET DE DRAKEN (22 maart 2020)

Heb geen angst, accepteer en integreer de nieuwe energie in je systeem.

In 2012 hebben we n.a.v. de kalender ooit gemaakt en vertaald, het nieuwe tijdperk Aquarius verwelkomt. Een tijdperk van ongeveer 2160 jaar.
Een verandering in het universum geeft een nieuwe energie, een nieuwe trillingsfrequentie die langzaam in ons magnetisch veld terecht komt.

Door een verandering in het magnetisch veld, verandert alles op onze aarde. Het meeste kunnen we niet waarnemen, maar ook de aarde zelf, het water, dieren, planten, bomen, bacteriën, schimmels en virussen ondergaan die verandering. Dus ook de mens wordt meegenomen in een andere trillingsfrequentie.

Een tijd van grote transformatie.

De draken toonden me een paar maanden geleden dat een gigantische hoge trillingsfrequentie in het universum aanwezig was (in een golfbeweging) waar zij ons voor wilde beschermen omdat deze trilling flinke schade kon toebrengen.
En dat hebben ze gedaan.

Weg kan het niet, omdat het al bestaat. Maar wel hebben zij de frequentie kunnen verlagen (alsof je water bij de wijn doet), is deze frequentie wolk nu aan het neerdalen.
En natuurlijk reageren we daar op, net zo goed als de bomen, planten, dieren……en virussen.

Het energie veld om de aarde, wat een paarlemoer achtige energie had, is aan het verkleuren met de kleuren doorzichtig groen/goud.
Boeiend, want dat is de kleur van de vortex als we naar onze 9e en 10e wiel gaan.
Een belangrijk “chakra” die bij de kinderen van nu al veel meer ontwikkeld is, dan de ouderen. Weer logisch dat kinderen veel minder vatbaar voor dit nieuwe virus zijn of lichte verschijnselen vertonen. Ouderen zitten nog vast in de oude frequentie en hun lichaam heeft moeite deze trilling te integreren. Wij, Crows en vele anderen die de laatste jaren gewerkt hebben aan het verhogen van onze peroonlijke energie, zullen weinig tot geen verschijnselen hebben. (Een griepje of verkoudheid misschien)

Ook wordt me gezegd dat behalve deze virus er veel mensen in de depressie terecht gaan komen. Afgelopen vrijdagavond fluisterde kraai me toe dat er veel werk voor ons komt, A lot of grey people.

Draak kan ons vertellen dat de energie in golven komt en we de komende jaren regelmatig met “speciale, onverwachte zaken” te maken krijgen.

Heb geen angst, accepteer en integreer.

Aho!
Sun Crow

 

Zondagavond Meditatie Healing & Balance 2

De activiteit vindt plaats op de volgende dagen:

Inschrijven