Ceremony by Grandmother Yantuu

Ceremonies & Rituelen

Healing Ceremony by Grandmother Yantuu

Rondom iedere volle maan wordt de Mongoolse spirit Grootmoeder Yantuu aangeroepen en uitgenodigd om door het lichaam van sjamaan Sun Crow te spreken en persoonlijke healingen te doen.

Een prachtige ceremonie die uit respect naar de Mongoolse grootmoeder op mongoolse wijze gedaan wordt. De avond begint met een offerceremonie bij het heilig huis van grootmoeder. Nadat iedereen zijn offer d.m.v. een offersjaal (khadag) met hartewensen aan het heilig huis heeft gehangen, gaan we een rituele dans(stappen) doen in een cirkel. Deze dans is voor persoonlijke kracht (hiimori). Grootmoeder wordt uitgenodigd door drummen en zang van de sjamaan en het klappen van de aanwezigen.

Grootmoeder Yantuu gaat graag in op algemene vragen en op haar wijze zal ze deze beantwoorden. Ook doet ze persoonlijke healingen of geeft ze hulp, aanwijzingen op vragen welke je persoonlijk aan haar kunt stellen.

Nadat Grootmoeder weer weg is, is er soep voor iedereen.  

Deze ceremonie start exact om 19.40 uur. Vanaf 19.15 uur is de poort open en staat de thee klaar. (enkele ceremonies hebben een andere aanvangstijd)

De kosten van deze avond zijn € 35,00. Voor leden en cursisten € 25,00

*

Ik voel een enorme dankbaarheid, omdat ik gisteren de ceremonie van grootmoeder Yantuu heb bij mogen wonen. Ik vond het bijzonder te zien hoe de spirit van grootmoeder 'in jou kwam'. Hoeveel liefde er van haar uit ging en de humor die ze had. 

Ik wil je laten weten dat ik het een enorm bijzondere avond vond. Ik voel het verdriet van Moeder Aarde al langer, maar gisterenavond zo intens met grootmoeder. Haar verhaal raakte me diep. Mijn vraag aan haar over mijn handen(die me gisteren pas werd ingefluisterd) heeft ze met zoveel liefde beantwoord. Ik voel me verrijkt en een innerlijk weten is verder wakker gemaakt. Ik neem haar advies ter harte. 

Dankjewel voor de mooie avond.

*

"Er zijn geen woorden om te beschrijven wat een mooie ervaring het gisteren weer was tijdens de ceremonie met grootmoeder. In een prachtige omgeving, temidden van de dieren en de natuur en alles wat er is, met een krachtige zonsondergang, zingend, dansend, offerend, met een ontzettend liefdevolle energie omringd.

Ik ben met een hele warme glimlach en zoveel dankbaarheid naar huis gereden.
Ik heb gelachen, ik heb gevoeld, ik heb de magie van het leven ervaren, in verbinding.  Grootmoeders krachtige woorden tijdens mijn ontmoeting met haar helemaal in me opgenomen en een prachtige veer in ontvangst mogen nemen".

*

"Amai, wat een ontmoeting met Yantuu!!!! Ze heeft me geraakt tot het diepste van m'n ziel en haar healing kan écht tellen! Nekpijn is volledig weg!!! En die kwam ook echt van héél diep."

*

"Ik vond de ontmoeting met grandmother Yantuu echt bijzonder. Eerlijk gezegd geloofde ik nooit zo in het overnemen van een lichaam, maar ik moet het nu wel geloven. Niet alleen was je stem veranderd, je lichaamshouding maar ook de energie voelde zo anders. Ik was ontroerd, ze heeft me echt geraakt met haar warme en hele liefdevolle energie. Ik voelde dat ik de eer had om bij een zeer wijze oude ziel te mogen zijn. Enerzijds voelde ik een groot gevoel van respect maar tegelijk voelde het heel vertrouwd en liefdevol. Toen ze haar hand op mijn schouder legde voelde ik een hele warme en sterke energie binnen komen. De dag erna voelde mijn schouder veel beter. Nu nog voelt het beter."

*

"Woow, wat een week na Yantuu!! Ze is de Liefde Zelf, oneindig diep om helemaal in te verdrinken."

"Toen ik hoorde van Grootmoeder Yantuu, was ik benieuwd wat ik kon verwachten. Al na de eerste keer was ik helemaal verkocht. Een Mongoolse traditie kon ik van dichtbij beleven, voelen, ervaren... En wereld ging nogmaals voor me open. De zachtheid en eenvoud waarmee Grootmoeder net die dingen aanbrengt die je nodig hebt, is ongezien! "

"Zondag bij Yantuu was echt heel fijn. Ik sliep al 4 dagen slecht had het gevoel dat na een gebeurtenis mijn lijf adrenaline bleef produceren en ik maar in stand van allertheid bleef. Yantuu heeft mijn systeem geholpen om weer tot rust te komen. "The storm is over it's just a calm wind now" was weer zo een mooie zin van haar."

 

Ceremony by Grandmother Yantuu 5

De activiteit vindt plaats op de volgende dagen:

Inschrijven