Spirit Boat

Workshops & Teachings

Workshop Spirit Boat - word wie je bent!

Tijdens deze workshop stappen we door middel van sjamanistische trancereizen,  in ‘onze persoonlijke boot en gaan we onze eigenschappen op een beeldende manier ontmoeten.

Door het leven heen zijn er veel eigenschappen bij gekomen, die om allerlei redenen helemaal niet van jou zijn en niets meer toevoegen of je zelfs tegenhouden in je persoonlijke groei.

Deze workshop is voor iedereen die contact wil maken met haar/zijn typetjes en zich los (vrij) wil maken van de 'ander'schappen die niets meer toevoegen.  Ervaring met sjamanisme is niet noodzakelijk.  Een open mind en open hart is alles wat je nodig hebt.

‘Spiritboat’ is een boeiende workshop met intense, emotionele momenten maar ook zeker hilarische, humoristische momenten..

Deze dag is van 11.00 tot 17.00 uur en wordt begeleid door Sjamaan Sun Crow .

Kosten inclusief koffie, thee en soep  € 125,00 

Uiteindelijk wil je toch worden wie je bent!

Ik deed de workshop de spiritboot.  In de aankondiging stond dat je typetjes van jezelf los kon laten. Dat leek mij wel wat.

Het was verbazingwekkend. Stap voor stap was de begeleiding van Sun Crow. Je hoeft geen cursus gevolgd te hebben om deze workshop te kunnen doen.

Na afloop voelde ik mij nieuw, verlost van een aantal mij beperkende types.

Ik zou zo weer naar deze workshop gaan omdat er nog wel wat typetjes zijn die ik op zou willen ruimen. Maar ook omdat het een leuke dag was. Sommige mensen hadden wel hele leuke types waar we erg om konden lachen.

Dank je wel Sun Crow voor de leuke dag en de super begeleiding ik heb er nog steeds plezier van. 

*

Amai, wat een geweldige dag!

En dan een paar weken later besef je dat het werkt! Ik doe sommige zaken anders en precies de typetjes waar ik aan gewerkt heb zijn verdwenen.

Een aanrader!

*

Een aanrader, diegene die vast blijft zitten in hun oude patroon, om personen bij zich te houden. Mijn boot was helemaal vol. Aan het eind van de dag waren het nog een paar mensen. En deze zijn nog steeds om mij heen. Het heeft mij ruimte gegeven.

*

Ik ben helemaal vol van deze geweldige dag. Onwijs genoten en veel inzicht en kennis mogen ontvangen.

Spirit Boat 1

Datum

Inschrijven