Ervaringen en reacties


Al na de eerste bijeenkomst van Self Healing merkte ik in de weken erna dat de blokkades waar ik had gewerkt begonnen op te lossen. Ik zag in mijn dagelijks leven hoe situaties positief veranderden en er écht lichtheid ontstond in mijn leven. Het voelde als zo’n verademing! Het grootste geschenk is dat ik dankzij self healing van mijn clusterhoofdpijn ben af gekomen! Het is zo’n bijzonder proces geweest, waar ik Suncrow en Spirit zo ontzettend dankbaar voor ben!

De selfhealing draait niet alleen om heling, maar ook om jezelf leren kennen en aandacht te schenken aan de minder “mooie” delen. Dankzij de self healing voel ik mezelf krachtiger, kan ik mezelf meer als “heel” zien en voel ik me door het omarmen van mijn schaduwkanten een heel stuk beter. Het is een bijzondere reis geweest, met mooie lessen die je voor de rest van je leven bij je draagt. 

*

Het afgelopen jaar was een rusteloos jaar, ik heb met veel liefde me moeder intensief verzorgt tot dat zij overleed. Na haar overlijden kwamen er veel oude pijnen, onzekerheden naar boven waarvan ik dacht dat ik deze had verwerkt. Ik liep niet meer op mijn pad waarop ik de afgelopen jaren liep, stond niet meer in mijn kracht, was moe, lusteloos, straalde niet meer, kreeg last van hevige paniekaanvallen, kon ineens uit het niets huilen. Een ontzettend heimwee gevoel, ik wilde naar huis en met naar huis gaan bedoel ik weer naar Crow Society/Sun Crow, want zo voelt dat voor mij vanuit me hart. Ik was emotioneel overbelast waardoor ik mijn werk niet kon uitvoeren, geen concentratie /focus en door de hevige paniekaanvallen durfde en kon ik geen auto rijden. Self Healing jaaaa dat is wat er nodig is om hierdoor heen te gaan, we zijn vergeten dat we onszelf kunnen healen. 

Wow!!!! Wat een mooie teaching is dit. Het is hard werken en confronterend wanneer je gaat opruimen en verwerken.

 Ik ben Sun Crow zo ontzettend dankbaar, dat is niet in een paar woorden uit te leggen, voor de tools die ze heeft aangereikt, haar begeleiding en wederom liefdevolle ontvangst. Ik heb na de eerste cursusdag, 3 maart 2023, geen paniekaanvallen meer gehad en als er toch 1 komt heb ik deze veel sneller onder controle. Ik rijd weer auto,heb energie, straal weer en heb me concentratie en focus weer.

Voel me in me kracht staan. 

*

Bedankt voor de fantastische Horse Energie dag gisteren. Ik vond het een magische ervaring, wat wordt het toch simpel en duidelijk als we uit ons hoofd naar ons hart gaan. Dankjewel.


*
Zoveel is er veranderd en heeft mogen intergreren, nadat ik de workshop Medicine of Plants heb gevolgd. Ik nu in alle rust en met heel veel plezier bezig ben met zalfjes op kokos basis, en 3 tincturen aan het maken ben. Na medicine of your spirit name en het ontwaken van mijn medicine shield voel ik mezelf nog krachtiger, rustiger en liefdevoller en is de energie om mij heen aan het veranderen. Ik heb af en toe een gevoel van wennen en van wauw wat een fijne mooie krachtige spirit naam heb ik mogen ontvangen en hij voelt en klopt helemaal, wordt er ook nog weleens emotioneel bij en o zo dankbaar. 

Ik heb daarna nog wel die vlagen van twijfel gehad tijdens mijn reizen maar ohhh wauw wat heeft grandmother Yantuu deze weggenomen zeg. Ze vertelde eerst over mijn vele verdriet waar ik erg emotioneel van werd maar tegelijkertijd me ook erg getroost voelde, wat een onvoorwaardelijke liefde voelde ik. Ze heeft me verteld waar mijn twijfel vandaan kwam, uit de voorouder lijn, en hoe ik deze weg moet wegsturen. In het geheel; wat een ontzettende mooie krachtige, liefdevolle en helende ceremonie is de ceremonie met grandmother Yantuu. Ik voelde het verdriet van moeder aarde weer zo sterk dat me tranen in het gras vielen. Zoveel mooie verandering hebben er plaats gevonden en zoals al op mijn Medicine shield naar voren kwam voel en ben ik standvastiger en is dit het juiste pad voor mij. I am in the right direction, zoals grandmother me vertelde. Ik voel steeds meer verbondenheid, rust, liefde en kracht. Ik loop alle dagen wel 1 van the songs van jouw te zingen of te neuriën ☺️. Het drinken van water met de water frequency stones Wil ik alleen maar zeggen ; Dank!!!! Ik merk en voel verandering, ik droom meer, slaap beter en neem tijdens mijn reizen steeds beter waar. 

Ik ben zo dankbaar en heb zoveel zin om verder te gaan met de opleiding.  

Ik voel me altijd weer dankbaar als ik bij Sun Crow ben geweest. Maar wat er is gebeurd tijdens de cursus Self Healing, daar ben ik je ongelooflijk dankbaar voor. Ik heb mezelf (weer) terug! Dank je wel! 

*

Sun Crow, ik wil jou heel erg bedanken voor alle steun de voorbije jaren!

Voor het vertrouwen dat ik heb kunnen ontwikkelen in mezelf en in alles rondom, ook het niet-zichtbare. Voor het gedragen worden tijdens de moeilijkste momenten.  En voor het mogen openbloeien als wie ik in essentie ben. Het was een lange moeizame weg maar het pad komt meer en meer open en vrij. Ik kan weer ademen en ik ben klaar om verder te gaan, om mezelf met mijn levensmissie meer en meer neer te zetten.

*

"Ik wil je bedanken voor wederom een serie zeer waardevolle teachings en lessen.Zoals je inmiddels ongetwijfeld al wel had gemerkt is er ook bij mij weer een hoop los getrild en zijn er een hoop dingen duidelijk geworden waar ik iets mee kan, voor nu en in de toekomst. Hetgeen ik als zeer waardevol beschouw.

Ik ben je zeer dankbaar voor alle lessen die ik heb mogen leren en de healingen die ik heb mogen ontvangen en heb groot bewondering voor wat je kan, wat je doet en hoe je het doet!

Dit zal inmiddels geen nieuws zijn voor je, maar ik wilde het toch graag nog even benoemen, immers ere wie ere toekomt!

Ik wens je heel veel sterkte en succes in de verdere toekomst, nogmaals dank voor alles and keep up the good work!"

*

"Nog bezig met het verwerken van alle kadootjes tijdens de 2e les van Inner Knowledge van gister.Mijn ego is nog niet zo aanwezig dat het mijn ziel overstemd.Mijn ziel roept, schreeuwt haast om voeding.Voeding die ik zeker vind bij Inner Knowledge. Was dit maar eerder op mijn pad gekomen…… maar niets gebeurd voor zijn tijd, het is goed zoals het is.

De manier waarop jij ons begeleidt, vind ik fantastisch en mag zeker benoemd worden. Prettige stem, fijne energie, niets moet, dat wat gebeurt gebeurt.Geen voorstellingsrondje van wie ben je en eigenlijk wat zoek je hier: Heerlijk, gewoon mogen zijn wie je bent met ieder haar eigen beweegreden."

*

"Ik herinner me nog goed de allereerste keer dat ik bij Sun Crow aankwam.. Vol van angsten die mijn leven helemaal blokkeerden, die me weghielden van mijn pure zelf en zijn en me gevangen hielden voor de magische wereld in en rondom mij.. 
Het begon met voorzichtig eens een healing laten doen, waarbij ik Sun Crow belaadde met vragen als `en hoe werkt dat dan?, moet ik zelf dan iets met energieen doen want dat vind ik maar eng?, is het gevaarlijk?, kom ik wel terug uit die speciale staat?,...` Na afloop van de healings verbaasde ik me telkens weer hoe veilig en rustig ik me voelde.
Er gingen heel wat maanden voorbij, met ups en downs.. Totdat ik op een dag in de auto zat en me aan het bedenken was of ik misschien wel klaar zou zijn voor een volgende stap, me inschrijven voor een cursus. En daar vloog plots de kraai voorbij, dat was duidelijk." Ik startte met de cursus Inner Knowledge

*

"De Inner Knowledge bijeenkomsten waren voor mij steeds iets om naar uit te kijken. Alhoewel ik het niet 'leuk' kan noemen, maar eerder belangrijk en uitdagend.Ik ben vaak naar huis gereden met een hoofd vol vragen en vreemde beelden.Maar het heeft me heel wat gebracht. En ik wil graag verder met het sjamanisme. Het voelt heel natuurlijk aan om het te blijven doen, omdat het een deeltje van m'n leven is geworden. Bedankt voor jouw begeleiding en voor jouw straffe inzichten."

*
 
"Elke cel in mijn lichaam doet pijn en mijn hart voelt letterlijk als gebroken aan.

Ik ben het vertrouwen in mezelf volledig kwijt en heb op dat moment zelfs geen hoop meer dat iemand me nog kan helpen.
Op aanraden van yogadocente Ellen van Renterghem boek ik tegen beter weten in een healing sessie  Zo ontmoet ik voor het eerst sjamaan Sun Crow.
Wanneer ze me vraagt hoe ze me kan helpen, vertel ik dat ik door een onverwachte relatiebreuk in een schrijfproces ben terecht gekomen, waardoor ik mijn traumatisch verleden weer herbeleef wat me helemaal opslokt. Dat de vlagen van emoties door mijn lijf gieren en dat ik mezelf niet meer in de hand heb, en me eigenlijk heel slecht voel, helemaal uit balans. En dat ik hoop dat een healing me terug wat rust kan geven.
Ik krijg tijdens de healing een heel geborgen en gedragen gevoel. Het voelt allemaal heel puur en oprecht aan. Door het vertrouwen dat ik voel groeien geef ik me volledig over aan de healing. Ik word omhuld door een deken van liefde en ik voel dat ik energetisch word opgetilt. Het lijkt alsof mijn schedel opent en alle onrust eruit kan verdwijnen. Door het monotone ritme van de krachtige drum word ik meegesleurd in een trance en kom ik een andere wereld terecht. Op dat moment opent er zich een nieuw pad voor mij, dat van het sjamanisme. Ik krijg beelden en inzichten te zien over wat er me is gebeurd.
Na de sessie krijg ik met weinig woorden tips en channelt ze de titel voor mijn boek door.
Ik word er helemaal stil van.
Tijdens het naar huis rijden raak ik meer en meer overtuigd van haar kennis en oprechtheid.
Ik schrijf me zonder aarzelen in voor een cursus Inner knowledge en Shamanic healer.
Elke cursusdag voelt als thuiskomen in mezelf. Ik kom er mijn ego en mijn valkuilen tegen. Ik durf er mijn duisternis ingaan, omdat ik weet dat er altijd wel een licht blijft branden. Ik word gesteund door de spirits. Ik kan mijn tranen loslaten en mijn hart weer omarmen. Elke reis brengt brengt me kracht , inspiratie en inzichten. Hoe meer ik mediteer, hoe meer ik besef dat alles tijdloos en alles verbonden is.
In dromen krijg ik zowel mijn vermoorde moeder als vader op bezoek. Ik voer met allebei aparte gesprekken. Het is ontroerend dit te mogen beleven.
Het te kunnen groeien als mens maakt het voor mij de moeite om dit pad te blijven bewandelen. Bij elke les voel ik dat mijn hart zich vult met vreugde. Mijn wonden helen en ik voel me steeds lichter, vrij en blij.
Ik voel een diepe dankbaarheid voor mijn leraar Sun Crow, omdat ze helpt mijn pad te vinden en de poorten opent naar je eigen ziel en innerlijke wijsheid."
 
*
 
"Het is bijna 3 jaar geleden sinds mijn eerste contact met de Crow Society.
 Om een indruk / gevoel te krijgen ben ik eerst naar een Medicine Lodge gegaan. Doel was vooral de sfeer proeven en kijken of het goed voor me voelde.
Dat deed het!!!  Dus begonnen met Inner knowledge, daarna Healers I en II. Verder heb ik losse teachings doorlopen. Wat een mooie ontdekkingsreis, wat een ervaringen….!!
Na het volgen van Innerknowledge is er in mijn leven volledig veranderd. Meer rust, bewuster leven een nieuwe baan, een opleiding in een richting die helemaal buiten mijn normale werk leven ligt en een nieuwe relatie waarin ik kan gaan voor waar het echt om draait, Balans en eenheid…. Eindelijk gevonden !!!!
Wat heeft het me verder gebracht… nou eigenlijk heel veel. Ik leef nu wel MIJN leven en ben mijn IK aan het leren kennen. Een mooi, soms moeizaam traject, maar al als je terug kijkt, vooral heel boeiend. Mijn nieuwe ik is verdraagzaam en is rustiger. Ik leeft bewuster en geniet van de momentjes. Ik kan laten zijn en  …..  ik kan zijn. Respect voor een ieder en steeds meer ook voor mezelf.
Het geheel zorgt vooral dat ik anders in het leven sta. Me af kan sluiten voor wat me niet zo zint en energie kan geven aan de dingen die het verdienen. Uit de teachings haal ik de dingen die mijn leven verrijken en waar ik zelf echt wat mee kan.
Wat vooral mooi is, is het contact wat ik op een ander niveau kan hebben met de autistisch dochter van mijn partner. Er is een mooie relatie ontstaan omdat ik haar op een ander manier kan begrijpen. Dit had ik niet gekund zonder de teachings omdat ik het geduld niet had, maar vooral de bagage niet had om hier gevoelsmatig, correct met de situaties om te gaan…
 Een mooie verrijking van mijn leven en toevoeging van hele lieve mensen met dezelfde denk wijzen en behoeftes…  Blij dat ik bij hen mag zijn en mag leren hoe het kan zijn….
Dankbaar !!"
 

 "Ik vond Horse Energy een hele fijne dag en merkte dat ik de energie van de plek nog lang voelde nazinderen in mij. Het heeft me echt wat meer rust gebracht en in contact met mezelf gebracht. Heel bijzonder om het contact te ervaren met de paarden en te ervaren wat zij voor ons hebben kunnen betekenen."

*

"De Cursus Self Healing waar ik in April 2018 na 19 jaar mijn Clusterhoofdpijn heb mogen / kunnen Healen.....Waanzinnig waar een mens allemaal nog steeds zelf toe in staat is.......als de juiste tools op de juiste manier worden aangereikt.....alsnog Heel Veel Dank voor je mooie wijze Teachings Lieve Sun Crow...tis in woorden niet te vertalen wat dit voor mij heeft betekend......Ahó"

*

"Al een lange tijd was ik nieuwsgierig naar de tradities van het sjamanisme.
 
Tijdens mijn reis in Zuid Afrika ben ik voor het eerst in contact gekomen met een sjamaan. Na hele heftige jaren erna en van alles gedaan omtrent andere cursussen, kwam ik tot het besef dat ik dingen bij de bron wilde aanpakken en leren hoe ik dit moest doen. Sjamanisme is het oudste leer hiervan, wat in de hele wereld voor komt in verschillende manieren. Met name de connectie naar de natuur was een schreeuwend verlangen voor mij als persoon om hierover meer te leren.

Een vriend verwees mij naar de website van de crowsociety en dan naar cursus van Inner Knowledge. Geen idee wat het was, maar tot mijn blije verbazing was het een cursus van het sjamanisme. 
De zoektocht was voorbij en een nieuwe reis was begonnen.

De eerste lessen waren buiten gewoon. Ik heb thuis hele verhalen geschreven over wat mij allemaal overkwam tijdens de teachings. Tijdens de 3 jaar dat ik nu bij de crowsociety zit ben ik enorm veranderd en ik heb me enorm veel kunnen ontwikkelen als mens en als medemens.
Veel dingen zijn er geheeld, getransformeerd en losgelaten. Wat ik enorm prettig vind is dat je zelf opzoek gaat naar je antwoorden. Ieder zijn eigen reis met zijn eigen waarheid. Kom je er niet uit, dan is er altijd de gezellige en serieuze SunCrow om je te helpen bij het vertalen of begrijpen van je reis of situatie.
 Wat een gouden tip was voor mij als leergierige, is dat ik niks op internet moest zoeken voor betekenissen achter mijn reizen, dat zijn verhalen van iemands reis en dat wil niet zeggen dat bepaalde dingen waar hun een betekenis voor geven ook voor jou van toepassing is. Ik heb geleerd wat mijn valkuilen zijn, waar ze vandaan komen, maar ook waar mijn kracht ligt en hoe daar mee te leren om te gaan.
 De leer van de tradities van sjamanisme worden prachtig en eerbiedig uitgevoerd. Waar ik ook blij om wordt is dat er ook veel gelachen wordt en met respect geluisterd wordt naar elkaars verhalen en situaties daar met een traan, een lach en soms een dikke knuffel.

Het is bizar hoe je leven wordt vormgegeven wat eigenlijk ver van je werkelijk zijn is. Gelukkig bieden de sjamanistische teachings bij SunCrow voor mij de oplossing. En ik weer kan leven vanuit mijn hart en zijn.Het sjamanisme is een levenslange les waar ik nog lang van wil leren. Ik ben SunCrow heel erg dankbaar dat zij dit mogelijk maakt!! Zo ook grootmoeder Yantuu voor haar healingen en adviezen.

Namens mij, mijn krachtdier, spirit begeleider, healerspirit en alle andere spirits waarmee ik in contact ben gekomen. HEEL VEEL DANK dat we elkaar weer hebben her-ontmoet…"

*

"Via een andere wind via de vleugels van mijn innerlijke kraai, geland op Crow territory.
Veilig en wel. Eindelijk....de plek om mijn diepe verborgen herinneringen in en om mij te kunnen laten ontwaken.
En er mee aan de slag te leren gaan. Ook concreet dus.

Dit is voor mij een helende ervaring. Het klinkt wat mystiek, en dat is het ook.
Net als zoveel gelaagdheden in het leven, het leren zien en voelen, het gericht leren vragen en ontvangen van de kennis, het vertalen en het ervaren van eender welke situatie, en er de rust voor terug te krijgen.
Ik ben er nog bewuster door gaan leven. Dit heb ik onder andere geleerd bij de cursus inner-knowledge, een hele mooie Sjamanistische levens basis voor mijn verdere leven.
De Sjamanistische teachings van Sun Crow,zijn erg mooi en bijzonder te mogen ontvangen.
Rust, weinig woorden, een zachte vriendelijke en liefdevolle aandacht. Geen bijdehante analyses. Puur, bij jezelf, voor jezelf en verbondenheid met alles.
Sun Crow staat voor mij gelijk aan toewijding, geen drama, eerlijkheid en je kan het ook echt allemaal zelf. En vooral voelt het met een spirit te zijn die de diepste behoefte van een mens en dier begrijpt en jou deze kans graag aangeeft er mee in contact te treden en te groeien."

*

Al meerdere jaren ben ik op zoek naar mezelf. Van de ene cursus in de andere en nooit vond ik echt mijn ding. Bij alles wat ik deed, was er wel iets wat me teleurstelde of tegenhield om echt mezelf te zijn.

Tot de dag dat ik binnenstapte door de deur bij Sun Crow, hartelijk ontvangen werd en een uitleg kreeg die me ergens diep in mijn hartje raakte.
Sindsdien heb ik er een familie bij, The Crows. Een plaats waar ik mezelf kan en vooral mag zijn.
Hoe ik me ook voel, er is altijd een plaatsje in de groep.

Sun Crow is één van de eerste mensen die me geholpen heeft om echt tot mezelf te komen en de rust binnen mezelf te ervaren.
Simpel en sterk zijn gaan samen bij haar. Geen onoplosbare raadsels als je met een vraag zit maar een helpende hand.
Ik ervaar telkens een diepe rust en kracht, een warme en liefdevolle omarming die zegt we gaan ervoor, wat er ook komt.

De cursussen zijn diepgaand. Ik haal er telkens de kracht uit om verder te gaan en dichter bij mezelf te komen.
Elke lodge is een feest, een reis naar kennis of gewoon even ontspannen en uit de dagelijkse routine komen.
Mijn favoriet is grootmoeder Yantuu. Een liefdevolle energie die zoveel wijsheid brengt. Telkens ervaar ik die diepe rust als ik bij haar ceremonies ben. Ze geeft me telkens een fijne herinnering aan mijn eigen overgrootmoeder.
Ze leert me dat kracht en humor gerust hand in hand kunnen gaan.

De Inner quest was één van de grootste geschenken. Een inner quest, zo zacht en met zoveel liefde.
Alles tranformeren in diepe rust en elke dag de geruststelling voelen dat je er kan en mag zijn.
Elkaar ondersteunen in moeilijke momenten en het delen van vreugde, elkaar kracht geven en je eigen kracht innemen.
In één woord: adembenemend!"

*

"Gisteren mocht ik jou ontmoeten tijdens de workshop Horse Energy. Ik leerde een zuivere sjamaan kennen, waarbij een ieder zich veilig kon voelen.Bij deze workshop wisten jouw mooie paarden mij een liefdevolle boodschap te geven waarin ik mijzelf erkend en gezien voelde.En kan ik vol vertrouwen mijn pad vervolgen."

*

"Zoals waarschijnlijk zovelen, was ik opzoek naar mezelf. Ik volgde in België en Nederland verschillende cursussen/opleidingen op gebied van Sjamanisme.

Overal kreeg ik leuke tools mee en mijn leven werd steeds aangenamer. Zo kwam ik ook met Crowsociety in aanraking.

In eerste instantie zei ik tegen Sun Crow dat ik zoekende was en dat ik nog niet gevonden had wat me voldoening geeft.
Dus, ik hoop dat ik hier wel dat stukje kan vinden...
Ik ben gestart met de Inner Knowledge. Vanuit eenvoudige, maar diepgaande teachings kreeg ik stap bij stap de informatie die ik zocht.
Mijn leven heeft zich in een razend tempo verder gezet en nieuwe dingen kwamen op mijn weg.
Ik begon mezelf te vinden, alsook daarbij mijn kwaliteiten, die ik nu eindelijk kan neerzetten en inzetten om andere mensen te helpen.

Toen ik hoorde van Grootmoeder YanTuu, was ik benieuwd wat ik kon verwachten.
Al na de eerste keer was ik helemaal verkocht.
Een Mongoolse traditie kon ik van dichtbij beleven, voelen, ervaren... En wereld ging nogmaals voor me open.
De zachtheid en eenvoud waarmee Grootmoeder net die dingen aanbrengt die je nodig hebt, is ongezien!

En wanneer ik aan Sun Crow denk, dan voel ik elke keer een diepe, warme verbinding.
Iemand met het hart op de juiste plaats en een ongelofelijk zachtaardige vrouw.
Wanneer dan ook, ik kan altijd bij haar terecht. En altijd opnieuw weet ze me datgene mee te geven wat ik nodig heb.
Een plaats van thuiskomen en opgenomen worden in één grote familie gelijkgestemden, geeft elke keer opnieuw een heerlijk gevoel.

Ik ben Sun Crow enorm dankbaar dat ik de kans gekregen heb mezelf te vinden en ook voor haar onvoorwaardelijke steun!"

*

"Begin 2011 ging ik voor de eerste keer naar een meditatieavond bij SunCrow. Ik was niet goed in mediteren, maar ik wilde ervaren  hoe het zou zijn onder begeleiding van een sjamaan.

Ik had op dat moment nog niks met het sjamanisme gedaan, maar de website van SunCrow sprak me aan. Ik was echt verbaasd over hoeveel beter het mediteren ging en hoe fijn het was. Mede door de fijne energie van SunCrow en de ruimte.  Ik ben erg geïnteresseerd in het spirituele maar houd graag beide benen op de grond. Ik vind het daarom ook belangrijk dat degene waar ik een workshop of zo bij volg ook niet te zweverig is en dat is SunCrow gelukkig niet. Dat past ook niet bij sjamanisme.

Ik besloot vaker te gaan en ging ook naar een Medicine lodge, wat helemaal geweldig bleek te zijn.  Daarop volgden 2 workshops en toen wist ik t zeker, ik wilde de cursus Inner Knowledge gaan volgen.

Ik was in die tijd erg op zoek, net als zo velen. Ik wist niet goed wat ik miste in mijn leven. Ik wist dat het tijdens de cursus best wel heftig zou kunnen worden, maar dat schrikte mij niet af.  En ik heb inderdaad regelmatig een traantje gelaten maar ook omdat het zo mooi en fijn was!
Tijdens de cursus leerde ik weer in contact te komen met mijzelf, wat enerzijds heel confronterend was maar ook geweldig fijn. Ik leerde beetje bij beetje weer van mijzelf te houden. Ook kwam ik erachter dat ik er nooit helemaal alleen voor sta. Ik kwam in contact met mijn krachtdier, totemdieren, mijn gids, voorouders en andere spirits. Ik mocht een liefde voelen die onbeschrijflijk is, ik kan het niet anders omschrijven als thuis komen. 
De naam van de cursus klopt helemaal, je leert jezelf kennen en je leert hoe je bij al die kennis van jezelf komt. Kennis waarvan je niet  weet dat het er is. Het opent deuren. Eigenlijk ben je jouw eigen raadgever tijdens de cursus maar wel met de juiste begeleiding. Dat vind ik het mooiste aan deze cursus, er wordt niks voorgekauwd, niks wijs gemaakt , het is allemaal eigen ervaring en eigen kennis. Niet voor niets wijst SunCrow erop dat het beter is om tijdens de cursus geen boeken over het sjamanisme te lezen zodat je kennis zuiver is en niet uit een boekje, dat vind ik mooi. Ik kan oprecht zeggen dat ik nu zoveel anders in het leven sta, een andere kijk op dingen heb gekregen en meer rust heb !!  Ik voel me veel meer in mijn eigen kracht staan en ik geloof nu in mijn eigen kracht.

Ik raad iedereen aan  om naast de cursus ook naar de andere avonden te gaan, die bieden ondersteuning  en daardoor haal je meer uit de cursus."

*

"Voor ik Sun Crow en het sjamanisme leerde kennen dacht ik dat ik alles voor elkaar had: ik had een man, twee schatten van kindjes, een leuke job en een huisje met tuintje en boompje. Ik paste perfect in het plaatje van 'het ideale leventje'.

 Maar zo voelde dat niet, ik was niet gelukkig, al een hele tijd niet. "Is dit alles?" kwam er vaak in me op, samen met de gedachte dat het na een tijd wel beter zou gaan.

Ik leerde op dat moment via een collega Sun Crow en het sjamanisme kennen en voelde me vanaf het begin ongelooflijk goed bij haar en alles op haar terrein, de paarden en zelfs de honden waar ik normaal gezien zo'n schrik van heb! Sun Crow en de eerste knuffel die ze me gaf voelden voor mij vanaf het begin aan als echte onvoorwaardelijke liefde voor de persoon die ik was, zonder vooroordeel. Ik voelde vanaf het begin dat ik daar mocht zijn wie ik écht was, alles wat er was mocht er zijn en had een reden. Dankzij het volgen van de cursus Inner Knowledge en nu de healercursus begin ik meer en meer aan te voelen wat en wie goed is voor mij en kies ik er heel bewust voor om die kant op te gaan, ook al is dit misschien een andere kant dan dan dat veel mensen zouden willen of zouden verwachten.
Dat is zeker niet altijd gemakkelijk geweest, maar na het nemen van elke moeilijke, maar juiste beslissing leek het wel alsof ik door het universum of het lot beloond werd: een andere job met ongelooflijk aangename collega's kwam zo onverwacht op mijn pad en sinds mijn scheiding leer ik meer en meer ongelooflijk lieve mensen kennen waar ik zoveel liefde en kracht van krijg dat ze echt een plekje diep in mijn hart hebben gekregen.
Dat is voor mij de belangrijkste les die Sun Crow mij heeft geleerd: ik heb leren voelen wat goed is voor mij en heb echt leren vertrouwen op dat gevoel, want telkens als ik dat deed kruiste er steeds onverwacht iets heel moois en goeds mijn pad.
Alle waarheid ligt diep in jezelf, je moet alleen de tijd nemen om daarbij stil te staan, ernaar te luisteren en durven te vertrouwen op je gevoel. Dat is iets dat Sun Crow me heeft leren doen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor want er is maar één weg die mij écht gelukkig zal maken en dat is mijn weg. En die ben ik aan het volgen, niets of niemand die me daar nog van kan weerhouden, mijn 'shamanic way'.
Dankjewel voor mijn oh zo betekenisvol nieuw leven, lieve Sun Crow!"

*

"Tijdens de cursus Inner Knowledge heb ik ontdekt wat mijn talenten zijn én mijn belemmeringen, wat mijn taak is in dit leven en wie mij hierbij met veel liefde begeleiden.

Sun Crow zet je in ontwikkeling en schept met haar gaven een sfeer waarbij je gemakkelijker bij je jezelf komt.
Het is een ontdekkingsreis waarin je jezelf gaat vinden, en hierdoor evenwichtiger in het leven gaat staan.

Hieronder volgt een omschrijving van een beeld dat ik heb mogen ontvangen tijdens de achtste les van Inner Knowledge. Het beeld geeft weer wat mijn taak is in dit leven,
een mooie taak die ik graag met jouw wil delen.

‘’Ik zie mezelf lopen. Op blote voeten loopt ze over het groene mos. Haar witte jurk wappert en ik hoor haar lach. Links van haar loopt een wit paard.
Zijn kracht en vertrouwen straalt ervan af. Op het paard zit een oude man met lange witte haren. Zijn vredige, wijze houding doet mijn lichaam sidderen. Samen vormen zij één geheel. Een stralend wit licht omringt hun allen, en het lijkt te groeien’’.

Het is fijn om mij te omringen met dit innerlijke witte licht en wijsheid. Als ik het licht voel in mezelf, lijk ik zelfs te groeien. Ik word breder en groter. En ik weet dat er heel veel van me wordt gehouden. Ik hoop dat jij net als mij zulke mooie momenten mag gaan ervaren. Door dit soort beelden, gevoelens of andere ingevingen ga je voelen wie je werkelijk bent. En langzaamaan ga je dit niet alleen voelen, maar ga je het ook werkelijk geloven! Dan weet je dat jij dat lieve, lachende en stralende meisje mag zijn. Dan ga je eindelijk die oogkleppen af doen, en al het moois in jezelf, de ander en in het leven zien. Hoewel je af en toe twijfelt aan alles en nog wat, weet je het van binnen allang. Dan kijk je niet langer naar jezelf door de ogen van de ander. Dan laat je jezelf niet meer beperken door gedachten en emoties. Het is tijd om de zware lasten van je schouders te laten vallen. Het is tijd om te genieten, te lachen en werkelijk te leven.
Het is tijd om jouw innerlijke vuur aan te steken. En op de crow society leer je niet alleen hoe je dit vuur kunt aanmaken,
maar ook hoe je dit aan kunt houden!

Een boeiende leerschool met onverwachte verassingen, om jouw krachten (verder) te ontwikkelen. Dan kijk je net als mij terug op Inner Knowledge als een cursus, die je enorm  heeft laten groeien. Dan weet je dat je van binnen bent gaan stromen.
Dan besef je dat je jezelf veel te lang hebt beperkt. Dan weet je, dat je dat mooie en lieve mens mag zijn.
Zet je jezelf open, laat jezelf meenemen op reis met Sun Crow, en ik hoop dat jij net zo geïnspireerd raakt als ik!"

"In 2010 ben ik begonnen met de cursus Inner Knowledge. Ik voelde me op dat moment vrij onzeker en had veel spanningen. Ik wilde simpelweg meer zelfvertrouwen ervaren en mezelf gewoon goed voelen.

Ik heb altijd al een sterke band met de natuur gehad en daarom leek me dit echt iets voor mij. Het mooie vind ik dat alle kennis en wijsheid in jezelf zit en je hoeft dus geen boeken te lezen of te leren om dit te ervaren.

Vanaf het moment dat ik met de Inner Knowledge cursus begon, ga ik ook veel naar de Medicine lodges en healing-meditatie avonden. Ik wil er het liefst wekelijks mee bezig zijn zodat ik het fijne gevoel ook echt vast kon houden.

Ik voel bijna altijd een sterke energie in mij en kracht. Er waren ook zeker wel momenten waarop oude emoties, bij mij vooral kwaadheid en angst, boven kwamen. Het was daarom niet altijd makkelijk, maar het voelt altijd goed om bewust
met die emoties bezig te zijn. Ik ben het verleden stukje bij beetje los gaan laten. Ik weet steeds beter wat wel en niet goed voor me is en ik durf ook beter beslissingen en verdere stappen te nemen.

Voordat ik met sjamanisme in aanraking kwam was ik vaak gericht op het helpen van anderen maar nu heb ik gezien dat ik me juist beter op mezelf kan richten. Ik wil nu echt tevreden en gelukkig zijn met mezelf. Daar heeft een ander ook het meeste aan besef ik nu.
Voor mij is sjamanisme de manier van leven die mij geeft wat ik nodig heb."

"Dankbaar ben ik voor alle mooie ervaringen die ik bij de Crow Society heb opgedaan.

Mijn eerste medicine lodge waarbij ik in contact met mijn krachtdier kwam die mij meenam naar de vier windrichtingen en mij een healing gaf. Dat was zo bijzonder.
Ik beleefde dat als een hele sterke positieve kracht en het gaf mij een enorm goed gevoel, juist omdat ik net een zeer dierbare persoon had moeten afgeven en veel verdriet voelden.

Na deze ervaring is alles in een versnelt tempo geraakt en heeft het mij gemaakt tot wie ik nu ben, deuren zijn voor mij open gegaan die ik niet voor mogelijk hield, heb mijn gids leren kennen en mijn healing medicine en werk nu dagelijks met de spirits en totems die mijn healingen veel sterker maken.

Zo ook de cursus Inner Knowledge heeft veel van mijn emotionele ballast opgeruimd, me veel dichter bij mijzelf gebracht en dat ik me veel gelukkiger voel.

Ben nu bezig met de cursus shamanic healer, die mij steeds verder brengt op het pad van de sjamaan en nog meer de healer in mij los maakt. Ik ben erg dankbaar voor al deze mooie ervaringen en al het goeds wat mij tot nu toe heeft gebracht. Dankbaar ook dat ik deze energie mag gebruiken om andere mensen te genezen!

Dank je wel Sun Crow voor de fijne lessen, gezelligheid en de wijsheid die je al hebt doorgegeven. Ik hoop hier nog lang van te mogen  genieten, wordt iedere keer alleen nog maar meer enthousiast!!"

*

"In de zomer van 2011 ben ik via een andere cursist terecht gekomen bij Crow Society. Ik had via mijn opleiding al ervaring opgedaan met het sjamanisme en wilde daar verder in gaan, wat zij tegen mij zei klonk als muziek in mijn oren en zodoende meldde ik mij aan voor de Inner Knowledge.

In september 2011 ben ik gestart met deze cursus en iedere keer kijk ik er naar uit om weer in de Lodge te zijn, te drummen, te reizen en te mediteren. Wat ik zo fijn vind is dat Sun Crow je alles zelf laat voelen en ervaren. Dus niet teveel informatie, maar het vooral zelf beleven.
En bij vragen krijg je precies het antwoord wat aansluit op waar je staat op dat moment.
Inmiddels ga ik nu ook wat vaker naar de andere meditatie avonden van Crow Society, het is voor mij een verrijking en ik voel me van binnen opbloeien als ik weer een mooie reis mag maken en de drums om me heen hoor.
Het brengt je in contact met een andere wereld zou ik bijna zeggen, het laat je thuis komen.

In contact komen met je eigen kracht, je eigen intuïtie. En hoe meer je het doet, hoe gewoner het wordt en hoe beter het toe gepast kan worden in het dagelijks leven.
Ik raad het iedereen aan die overweegt om te gaan!"

“Elke cursusdag voelt als thuiskomen in mezelf. Ik kom er mijn ego en mijn valkuilen tegen. Ik durf er mijn duisternis ingaan, omdat ik weet dat er altijd wel een licht blijft branden. Ik word gesteund door de spirits. Ik kan mijn tranen loslaten en mijn hart weer omarmen. Elke reis brengt brengt me kracht , inspiratie en inzichten. Hoe meer ik mediteer, hoe meer ik besef dat alles tijdloos en alles verbonden is.”

 * 

“Door het volgen van Inner Knowledge is er in mijn leven volledig veranderd.

Meer rust, bewuster leven een nieuwe baan, een opleiding in een richting die helemaal buiten mijn normale werk leven ligt en een nieuwe relatie waarin ik kan gaan voor waar het echt om draait, Balans en eenheid…. Eindelijk gevonden !!!! Wat heeft het me verder gebracht… nou eigenlijk heel veel. Ik leef nu wel MIJN leven en ben mijn IK aan het leren kennen. Een mooi, soms moeizaam traject, maar al als je terug kijkt, vooral heel boeiend. Mijn nieuwe ik is verdraagzaam en is rustiger. Ik leeft bewuster en geniet van de momentjes. Ik kan laten zijn en ….. ik kan zijn. Respect voor een ieder en steeds meer ook voor mezelf. Het geheel zorgt vooral dat ik anders in het leven sta. Me af kan sluiten voor wat me niet zo zint en energie kan geven aan de dingen die het verdienen.”

 *

“Tijdens de cursus Inner Knowledge heb ik ontdekt wat mijn talenten zijn én mijn belemmeringen, wat mijn taak is in dit leven en wie mij hierbij met veel liefde begeleiden.

Een omschrijving van een beeld dat ik heb mogen ontvangen tijdens de achtste les van Inner Knowledge. Het beeld geeft weer wat mijn taak is in dit leven, een mooie taak die ik graag met jouw wil delen.
‘’Ik zie mezelf lopen. Op blote voeten loopt ze over het groene mos. Haar witte jurk wappert en ik hoor haar lach. Links van haar loopt een wit paard. Zijn kracht en vertrouwen straalt ervan af. Op het paard zit een oude man met lange witte haren. Zijn vredige, wijze houding doet mijn lichaam sidderen. Samen vormen zij één geheel. Een stralend wit licht omringt hun allen, en het lijkt te groeien’’.