CD Experience is een ware ervaring

CD Experience is een ware ervaring 1

Sinds 1 december 2017 is de eerste spiritueel, sjamanistische song & chants CD uitgekomen  en zijn er ondertussen al heel wat verkocht.

De CD is gemaakt om de luisteraar door de songs, het ritme en energie mee te nemen in een "trance"reis en daarmee hun eigen ervaring of heling te doen beleven.

De reacties spreken voor zich: 

It's been a intense few months, filled with travelling, supporting my ill friend in what turned out the be the last phases of her life her on earth; human emotions, spritual experiences, horses, nature, dancing, singing, shamanic ceremonies and daily basic activities. One of the consistent factors in these very different experiences was that they were often accompanied and carried by the amazing music of the CD EXPERIENCE. Meditating became much easier, travelling became much lighter, Shamanic ceremonies became more powerful, singing more beautiful and everything more connected. It somehow gave everything a little bit more direction in its own unique way.

*

Instantly to another frequency!

*

Zojuist heb ik geluisterd naar de prachtige cd die jij en Stanley hebben gemaakt. 

Een gewoon compliment als ik je een keer zie zou afdoen aan het bijzondere gevoel dat ik eraan heb beleefd.Dankjewel voor het op cd zetten van je helende klanken en meeslepende percussie en drum. Het was met recht een mooie "reis" van begin tot eind, met als hoogtepunt Maoewaha waarbij ik intense verdriet voelde van verlies, het" verhaal " dat vertaalde zich bij mij in de vorm van " alles kwijt raken" en het bracht tranen in mijn ogen, daarna werd ik meegenomen door de klanken naar acceptatie en heling. "Het komt goed" gevoel. Net of ik het verhaal van iemand hoorde en het synchroon liep met mijn oude pijn. Dankjewel voor dit meesterwerk.Ik heb intens genoten van de cd en zal het vaker luisteren bij meditatie en of behoefte aan heling. Ik vind Sahee ook een magnifieke samenkomen van muziek en stem. Wat een kippevel kreeg ik van dit nummer , zo geraakt dat er wederom tranen over mijn gezicht rolden. Een avontuur om naar te luisteren. 

Dankjewel SunCrow en Stanley. 

*

Zacht en mooie zang, krachtig, momenten van geluk, thuiskomen en heling.

*

Ik ervaarde de CD als zeer krachtig, meegenomen worden, zachtheid en diepe kracht en tot in de cellen geraakt. Sommig momenten waren super intens en voelbaar werd er aan mijn hoofd gewerkt. Fijn effect!

*

De CD was een kado. Ik ben niet bekend met dit soort muziek. In het begin vond ik het maar raar, maar ik merk dat het wat met me doet. Ik wil huilen en dan weer lachen, ik zie zelfs beelden als ik lig te luisteren. Nummer 8 en 9 zijn mijn favoriet.

*

Sun Crow, Fire Crow ... waawwww! Prachtig kunstwerk, recht naar het hart & nog veel verder! Ik danste me deze morgen in mijn 'Centre' op SAHEE :)  Dankjewel! 

*

Ik heb de journey gemaakt met de CD en wat een kracht, healing en liefde zit erin! De chants, muziek, drums, bellen namen me mee op een bijzondere reis. Echt een aanrader voor iedereen die geraakt wil worden op alle lagen en in een andere prachtige wereld wil stappen.

*

Ik hoop dat jullie beseffen wat jullie hebben gecreëerd! Er zijn geen woorden voor. Ook zonder dat je het door hebt wordt er zoveel in energie neergezet, aangeraakt! Joeng, joeng, wat een schoon CD!

*

Ik heb hier maar één woord voor: Meesterwerk!

*

Dank u wel voor deze prachtige CD. Via facebook zag ik dat deze te bestellen was en heb ik dat dan ook gedaan. Aangezien ik al jaren slecht inslaap dacht ik deze eens op te zetten terwijl ik in bed lag en tot mijn grote verbazing krijg ik het voor het slapen gaan niet voor elkaar de hele CD af te luisteren, omdat ik slaap!!  En niet één nachtje, nee, ik slaap elke avond weer. Dit wilde ik u toch graag even vertellen.

*

Klik hier om fragmenten te beluisteren en/of de CD te bestellen.  

Natuurlijk kan je deze ook aanschaffen bij een bezoek op Crow Society voor een ceremonie, teaching of persoonlijke healing