Start cursussen Inner Knowledge najaar 2018

Start cursussen Inner Knowledge najaar 2018 1

De cursus Inner Knowledge is een  krachtige sjamanistische cursus die je zal versterken in je zijn en  persoonlijke kracht.  Door het volgen van Inner Knowledge zullen je taken, gaven en talenten wakker gemaakt worden en verduidelijken. Ook zal je bewuste verbinding met al dat bestaat weer groeien. Door de positieve en krachtige uitwerking op de mensen die deze cursus hebben gevolgd, is het een aanrader voor eenieder die meer uit zijn/haar leven wil halen of zich  wil verdiepen in het sjamanisme. Inner knowledge opent je spirituele zintuigen, je gaat meer dromen en je creativiteit groeit.

Inner knowledge is een cursus  voor iedereen die haar of zijn  balans en  geluk wil hervinden. Voor iedereen die het spirituele, sjamanistische pad wil bewandelen. De cursus is tevens een prima basis voor de healers, medium- en verdiepingstrainingen van  Crow Society.   

Tijdens 12 dagdelen (12 ochtenden of 12 avonden ) leer je traditionele sjamaanse technieken om je innerlijke kennis te ontwikkelen en je bewustzijn te verruimen.