Samenvatting Ceremonie met Grootmoeder Yantuu

Samenvatting Ceremonie met Grootmoeder Yantuu 3

De avond van 8 april 2020 werd een ceremonie avond met Grootmoeder Yantuu en 2 tushees.

Natuurlijk waren er veel vragen over deze periode en hebben we haar woorden vertaald en samengevat.

Grootmoeder Yantuu spreekt:

We zitten momenteel in een periode van grote veranderingen. Grote veranderingen in de energie rondom de aarde waardoor alles geraakt wordt. Alles en iedereen wordt meegenomen in deze transformatie.

Al jaren roept de mens om verandering want ze weten dat op deze manier het leven niet meer geleefd kan worden. De mens vervuild, maakt kapot en leeft in een constante stress. De spirit van de mens weet dat dit niet langer kan en dan is er ineens het virus. Een reactie op de wens tot verandering. Helaas moet er iets gebeuren om de stappen naar verandering te maken.

Begrijp dat de zogenaamd goed ontwikkelde hersenen, waardoor de mens denkt de heerser van deze aarde te zijn, uiteindelijk tot zelfvernietiging leidt. Natuurlijk heeft de mens een enorme ontwikkeling doorgemaakt, hebben ze prachtige uitvindingen gedaan om nog beter, sneller en hoger te kunnen. Maar de ontwikkeling die te maken heeft met de zuivere spirit, met de samenwerking tussen alle wezens hier op aarde, de verbinding ,is volkomen verloren gegaan.

Alles en iedereen die op deze aarde mag leven heeft een belangrijke functie en de een kan niet zonder de ander. Dit pure bewustzijn lijkt niet meer te functioneren bij de meeste mensen. Er wordt alleen nog maar gerend en de gretigheid neemt alleen maar toe.

Het moet duidelijk worden dat jullie gastvrouw moeder aarde het zo niet meer kan tolereren. Jullie boren gaten in haar bodem en vervuilen de lucht dusdanig dat er gaten ontstaan in haar laag van bescherming, jullie gebruiken haar wateren als vuilnisopslag en kappen de wezens die ervoor zorgen dat jullie kunnen ademen.

Jullie vernietigen jezelf door letterlijk en figuurlijk door de zuurstof aanvoer steeds meer te verminderen. Een duidelijke symboliek van het virus.

Nu is het de tijd om de hersenen te laten werken in verbinding met al wat bestaat.

Het is de tijd om intelligente uitvindingen te doen die voor alles en iedereen positief zijn en niet alleen voor de portemonnee of het wezen mens.

Het wordt tijd dat de mens stopt met rennen, het wordt tijd dat de mens van nu beseft dat ze een soort van robot zijn geworden met een computer in hun hand. Ze worden bestuurd door een programma zonder het zelf te beseffen.

Het wordt tijd dat de mens weer wakker wordt en tijd gaat besteden aan waar het leven voor bedoeld is, verbinding met al wat bestaat, verbinding met je zuiver bewustzijn en ware zelf.

Blessings to you all – Mend amar!