Ervaringen en reacties


Er zijn geen woorden om te beschrijven wat een mooie ervaring het gisteren weer was tijdens de ceremonie met grootmoeder. In een prachtige omgeving, temidden van de dieren en de natuur en alles wat er is, met een krachtige zonsondergang, zingend, dansend, offerend, met een ontzettend liefdevolle energie omringd.

Ik ben met een hele warme glimlach en zoveel dankbaarheid naar huis gereden.
Ik heb gelachen, ik heb gevoeld, ik heb de magie van het leven ervaren, in verbinding.  Grootmoeders krachtige woorden tijdens mijn ontmoeting met haar helemaal in me opgenomen en een prachtige veer in ontvangst mogen nemen. Moon Feather is helemaal blij en oh zooo dankbaar!

Tijdens de rit naar huis, met de volle maan voor mij, voelde ik ook zoveel dankbaarheid naar jou toe! En die wil ik hier even delen! Voor de kans die je ons geeft om grootmoeder te ontmoeten (want ik zie dat het niet zomaar iets is om te doen, jouw overgave, jouw kracht!), voor de wijsheid die je met ons deelt, voor de betekenisvolle ervaringen, voor de veiligheid die je kan brengen (jouw glimlachen tijdens de ceremonie geven me zo een gerust gevoel om te laten gebeuren wat gebeurt) en voor het plekje waarin ik elke keer weer mag thuiskomen (ik begin altijd te glimlachen als ik bij jou toekom en voel mijn kracht vanbinnen)!
Dankjewel Sun Crow!
Ik kijk uit naar nog zoveel meer momenten! Anske Moon Feather

*

Ik ben nog bezig met de Inner Knowledge cursus en voel nu al veel dankbaarheid naar Sun Crow en mezelf. 

Er zijn regelmatig mensen in mijn omgeving die vragen wat het inhoudt en wat het mij brengt. Dit is soms lastig om te beantwoorden, want wat gebeurd er nu precies? Toch wil ik proberen te verwoorden wat het sjamanisme zoals Sun Crow dit overbrengt mij biedt. 

In de eerste les legde Sun Crow het ritueel uit om altijd een rondje te lopen in de Lodge. Daarbij benoemde ze dat het altijd belangrijk is om cirkels rond te maken in het leven. Zelfs bij dingen die niet kloppen. 

Dit: het cirkels rondmaken is iets wat misschien klein lijkt, maar voor mij komt het dagelijks terug. Dingen die ik start maak ik nu af, ipv van de hak op de tak gaan. Zo heb ik vandaag vanaf mijn vakantie nog mijn werk gebeld om door te geven dat ik de aangeboden verlenging niet aanneem. De keus was al gemaakt en wilde na de vakantie bellen, ik voelde dat dit onderwerp actief bleef, omdat de cirkel nog niet rond was. 

Maar ook in het contact met mensen merk ik dat het belangrijk is dat bijv. het contact met mijn ex niet volledig uitgesproken en afgerond was. Ik merkte het op en na een telefoontje was ook hier de cirkel rond. 

En wat brengt dit me nu? 

Het brengt me rust, rust in mijn hoofd en rust in mijn systeem. Maar ook vergroot het mijn productiviteit bij het uitvoeren van dingen. Doordat er niet nog allemaal open cirkels in mijn achterhoofd rondzweven is er meer ruimte om dingen op en door te pakken. Door meteen af te maken waar ik aan begin, in het huishouden en de tuin krijg ik meer gedaan in de zelfde tijd. 

De andere dingen die de cursus me brengen zijn iets minder tastbaar. Ik voel me meer in mijn kracht wat resulteert in minder twijfelen en makkelijker keuzes maken. En ook meer zelfvertrouwen, meer zelfwaardering, meer zelf liefde. Tegenwoordig kan ik in de spiegel kijken en een mooi mens zien, die blik naar mezelf was voorheen meer veroordelend. 

Ook in tijdens het wildwater kajakken merk ik dat ik zekerder ben in wat ik wel en niet kan en makkelijker de keuze maak of ik een stuk rivier op dat moment wel of niet wil varen. Ik heb het gevoel dat ik stabieler in het leven sta. 

Er komt meer contact en vertrouwen in mijn voelen en innerlijk weten. Als ik nog niet overzie hoe mijn toekomst eruit gat zien, bijv op dit moment met werk en wonen, volg ik mijn gevoel en maak ik de keuze. Voorheen zou de onzekerheid van de toekomst resulteren in veel langer blijven doorgaan met hetgeen wat niet meer passend voor me is. Ik volg mijn gevoel en heb vertrouwen in  hetgeen er komen gaat, terwijl het nog niet helder of zichtbaar is. 

Om dat gevoel te voelen of heldere inzichten te krijgen helpen de trancereizen van de cursus mij enorm. Het herhalen van de "meditaties" thuis maakt dat ik nog meer profijt ervaar. 

Ook krijg ik het gevoel dat er een groter geheel is en ik met een breder doel dan mijn eigen leventje leiden op deze wereld ben.  Door de reis naar de gave en talenten krijg ik er langzaam iets beter zicht op, al weet ik nog niet in welke vorm dit zich zal gaan gieten.  Ik dank je dat jij bent wie je bent en je waardevolle kennis met ons deelt. 

Ik ben heel blij dat ik via kleine omwegen bij de Crow Society terecht ben gekomen. Lieke

*

Elke cel in mijn lichaam doet pijn en mijn hart voelt letterlijk als gebroken aan. Ik ben het vertrouwen in mezelf volledig kwijt en heb op dat moment zelfs geen hoop meer dat iemand me nog kan helpen.

Op aanraden van yogadocente Ellen van Renterghem boek ik tegen beter weten in een healing sessie Zo ontmoet ik voor het eerst sjamaan Sun Crow. Wanneer ze me vraagt hoe ze me kan helpen, vertel ik dat ik door een onverwachte relatiebreuk in een schrijfproces ben terecht gekomen, waardoor ik mijn traumatisch verleden weer herbeleef wat me helemaal opslokt. Dat de vlagen van emoties door mijn lijf gieren en dat ik mezelf niet meer in de hand heb, en me eigenlijk heel slecht voel, helemaal uit balans. En dat ik hoop dat een healing me terug wat rust kan geven. Ik krijg tijdens de healing een heel geborgen en gedragen gevoel. Het voelt allemaal heel puur en oprecht aan. Door het vertrouwen dat ik voel groeien geef ik me volledig over aan de healing. Ik word omhuld door een deken van liefde en ik voel dat ik energetisch word opgetilt. Het lijkt alsof mijn schedel opent en alle onrust eruit kan verdwijnen. Door het monotone ritme van de krachtige drum word ik meegesleurd in een trance en kom ik een andere wereld terecht. Op dat moment opent er zich een nieuw pad voor mij, dat van het sjamanisme. Ik krijg beelden en inzichten te zien over wat er me is gebeurd. Na de sessie krijg ik met weinig woorden tips en channeld ze de titel voor mijn boek door. Ik word er helemaal stil van.

Tijdens het naar huis rijden raak ik meer en meer overtuigd van haar kennis en oprechtheid. Ik schrijf me zonder aarzelen in voor een cursus Inner knowledge en Sjamanic healer. Elke cursusdag voelt als thuiskomen in mezelf. Ik kom er mijn ego en mijn valkuilen tegen. Ik durf er mijn duisternis ingaan, omdat ik weet dat er altijd wel een licht blijft branden. Ik word gesteund door de spirits. Ik kan mijn tranen loslaten en mijn hart weer omarmen. Elke reis brengt brengt me kracht , inspiratie en inzichten. Hoe meer ik mediteer, hoe meer ik besef dat alles tijdloos en alles verbonden is. In dromen krijg ik zowel mijn vermoorde moeder als vader op bezoek. Ik voer met allebei aparte gesprekken. Het is ontroerend dit te mogen beleven. Het te kunnen groeien als mens maakt het voor mij de moeite om dit pad te blijven bewandelen. Bij elke les voel ik dat mijn hart zich vult met vreugde. Mijn wonden helen en ik voel me steeds lichter, vrij en blij.

Tijdens een stilte meditatie krijg ik een uur aan een stuk de slappe lach, en krijg de medicijnnaam "laughing bear" toegewezen. Hij helpt me door humor de ernst van het leven te doorbreken.

Ik voel een diepe dankbaarheid voor mijn leraar Sun Crow, omdat ze helpt mijn pad te vinden en de poorten opent naar je eigen ziel en innerlijke wijsheid. Sabine Laughing Bear

*

Om een indruk / gevoel te krijgen ben ik eerst naar een Medicine Lodge gegaan. Doel was vooral de sfeer proeven en kijken of het goed voor me voelde. Dat deed het!!! Dus begonnen met Inner Knowledge, daarna de healersopleiding. Verder heb ik losse teachings doorlopen. Wat een mooie ontdekkingsreis, wat een ervaringen….!!

Na het volgen van Inner knowledge is er in mijn leven volledig veranderd. Meer rust, bewuster leven een nieuwe baan, een opleiding in een richting die helemaal buiten mijn normale werk leven ligt en een nieuwe relatie waarin ik kan gaan voor waar het echt om draait, Balans en eenheid…. Eindelijk gevonden !!!! Wat heeft het me verder gebracht… nou eigenlijk heel veel. Ik leef nu wel MIJN leven en ben mijn IK aan het leren kennen. Een mooi, soms moeizaam traject, maar al als je terug kijkt, vooral heel boeiend. Mijn nieuwe ik is verdraagzaam en is rustiger. Ik leeft bewuster en geniet van de momentjes. Ik kan laten zijn en ….. ik kan zijn. Respect voor een ieder en steeds meer ook voor mezelf. Het geheel zorgt vooral dat ik anders in het leven sta. Me af kan sluiten voor wat me niet zo zint en energie kan geven aan de dingen die het verdienen. Uit de teachings haal ik de dingen die mijn leven verrijken en waar ik zelf echt wat mee kan. Wat vooral mooi is, is het contact wat ik op een ander niveau kan hebben met de autistisch dochter van mijn partner. Er is een mooie relatie ontstaan omdat ik haar op een ander manier kan begrijpen. Dit had ik niet gekund zonder de teachings omdat ik het geduld niet had, maar vooral de bagage niet had om hier gevoelsmatig, correct met de situaties om te gaan.

Een mooie verrijking van mijn leven en toevoeging van hele lieve mensen met dezelfde denk wijzen en behoeftes… Blij dat ik bij hen mag zijn en mag leren hoe het kan zijn…. Dankbaar !! Ineke

*

De eerste lessen waren buiten gewoon. Ik heb thuis hele verhalen geschreven over wat mij allemaal overkwam tijdens de teachings. Tijdens de 4 jaar dat ik nu bij de crowsociety zit ben ik enorm veranderd en ik heb me enorm veel kunnen ontwikkelen als mens en als medemens. Veel dingen zijn er geheeld, getransformeerd en losgelaten. Wat ik enorm prettig vind is dat je zelf opzoek gaat naar je antwoorden. Ieder zijn eigen reis met zijn eigen waarheid. Kom je er niet uit, dan is er altijd de gezellige en serieuze SunCrow om je te helpen bij het vertalen of begrijpen van je reis of situatie. Wat een gouden tip was voor mij als leergierige, is dat ik niks op internet moest zoeken voor betekenissen achter mijn reizen, dat zijn verhalen van iemands reis en dat wil niet zeggen dat bepaalde dingen waar hun een betekenis voor geven ook voor jou van toepassing is. Ik heb geleerd wat mijn valkuilen zijn, waar ze vandaan komen, maar ook waar mijn kracht ligt en hoe daar mee te leren om te gaan. De leer van de tradities van sjamanisme worden prachtig en eerbiedig uitgevoerd. Waar ik ook blij om wordt is dat er ook veel gelachen wordt en met respect geluisterd wordt naar elkaars verhalen en situaties daar met een traan, een lach en soms een dikke knuffel.

Het is bizar hoe je leven wordt vormgegeven wat eigenlijk ver van je werkelijk zijn is. Gelukkig bieden de sjamanistische teachings bij SunCrow voor mij de oplossing. En ik weer kan leven vanuit mijn hart en zijn.Het sjamanisme is een levenslange les waar ik nog lang van wil leren. Ik ben SunCrow heel erg dankbaar dat zij dit mogelijk maakt!! Zo ook grootmoeder Yantuu voor haar healingen en adviezen.

Namens mij rutger, mijn krachtdier, gids, healerspirit en alle andere spirits waarmee ik in contact ben gekomen. HEEL VEEL DANK dat we elkaar weer hebben her-ontmoet. Rutger Red Falcon

*

Via een andere wind via de vleugels van mijn innerlijke kraai, geland op Crow territory. Veilig en wel. Eindelijk....de plek om mijn diepe verborgen herinneringen in en om mij te kunnen laten ontwaken. En er mee aan de slag te leren gaan. Ook concreet dus.

Dit is voor mij een helende ervaring. Het klinkt wat mystiek, en dat is het ook. Net als zoveel gelaagdheden in het leven, het leren zien en voelen, het gericht leren vragen en ontvangen van de kennis, het vertalen en het ervaren van eender welke situatie, en er de rust voor terug te krijgen. Ik ben er nog bewuster door gaan leven. Dit heb ik onder andere geleerd bij de cursus inner-knowledge, een hele mooie Sjamanistische levens basis voor mijn verdere leven. De Sjamanistische teachings van Sun Crow,zijn erg mooi en bijzonder te mogen ontvangen. Rust, weinig woorden, een zachte vriendelijke en liefdevolle aandacht. Geen bijdehante analyses. Puur, bij jezelf, voor jezelf en verbondenheid met alles. Sun Crow staat voor mij gelijk aan toewijding, geen drama, eerlijkheid en je kan het ook echt allemaal zelf. En vooral voelt het met een spirit te zijn die de diepste behoefte van een mens en dier begrijpt en jou deze kans graag aangeeft er mee in contact te treden en te groeien. Stanley Fire Crow

*

Al meerdere jaren ben ik op zoek naar mezelf. Van de ene cursus in de andere en nooit vond ik echt mijn ding. Bij alles wat ik deed, was er wel iets wat me teleurstelde of tegenhield om echt mezelf te zijn. Tot de dag dat ik binnenstapte door de deur bij Sun Crow, hartelijk ontvangen werd en een uitleg kreeg die me ergens diep in mijn hartje raakte. Sindsdien heb ik er een familie bij, The Crows. Een plaats waar ik mezelf kan en vooral mag zijn. Hoe ik me ook voel, er is altijd een plaatsje in de groep.

Sun Crow is één van de eerste mensen die me geholpen heeft om echt tot mezelf te komen en de rust binnen mezelf te ervaren. Simpel en sterk zijn gaan samen bij haar. Geen onoplosbare raadsels als je met een vraag zit maar een helpende hand. Ik ervaar telkens een diepe rust en kracht, een warme en liefdevolle omarming die zegt we gaan ervoor, wat er ook komt. De cursussen zijn diepgaand. Ik haal er telkens de kracht uit om verder te gaan en dichter bij mezelf te komen. Elke lodge is een feest, een reis naar kennis of gewoon even ontspannen en uit de dagelijkse routine komen. Mijn favoriet is grootmoeder Yantuu. Een liefdevolle energie die zoveel wijsheid brengt. Telkens ervaar ik die diepe rust als ik bij haar ceremonies ben. Ze geeft me telkens een fijne herinnering aan mijn eigen overgrootmoeder. Ze leert me dat kracht en humor gerust hand in hand kunnen gaan.

De Inner Quest reis was één van de grootste geschenken. Een inner quest, zo zacht en met zoveel liefde. Alles tranformeren in diepe rust en elke dag de geruststelling voelen dat je er kan en mag zijn. Elkaar ondersteunen in moeilijke momenten en het delen van vreugde, elkaar kracht geven en je eigen kracht innemen. In één woord: adembenemend! Bie little Eagle

*

Zoals waarschijnlijk zovelen, was ik opzoek naar mezelf. Ik volgde in België en Nederland verschillende cursussen/opleidingen op gebied van Sjamanisme. Overal kreeg ik leuke tools mee en mijn leven werd steeds aangenamer. Zo kwam ik ook met Crowsociety in aanraking.

In eerste instantie zei ik tegen Sun Crow dat ik zoekende was en dat ik nog niet gevonden had wat me voldoening geeft. Dus, ik hoop dat ik hier wel dat stukje kan vinden... Ik ben gestart met de Inner Knowledge. Vanuit eenvoudige, maar diepgaande teachings kreeg ik stap bij stap de informatie die ik zocht. Mijn leven heeft zich in een razend tempo verder gezet en nieuwe dingen kwamen op mijn weg. Ik begon mezelf te vinden, alsook daarbij mijn kwaliteiten, die ik nu eindelijk kan neerzetten en inzetten om andere mensen te helpen.

Toen ik hoorde van Grootmoeder YanTuu, was ik benieuwd wat ik kon verwachten. Al na de eerste keer was ik helemaal verkocht. Een Mongoolse traditie kon ik van dichtbij beleven, voelen, ervaren... En wereld ging nogmaals voor me open. De zachtheid en eenvoud waarmee Grootmoeder net die dingen aanbrengt die je nodig hebt, is ongezien!

En wanneer ik aan Sun Crow denk, dan voel ik elke keer een diepe, warme verbinding. Iemand met het hart op de juiste plaats en een ongelofelijk zachtaardige vrouw. Wanneer dan ook, ik kan altijd bij haar terecht. En altijd opnieuw weet ze me datgene mee te geven wat ik nodig heb. Een plaats van thuiskomen en opgenomen worden in één grote familie gelijkgestemden, geeft elke keer opnieuw een heerlijk gevoel.

Ik ben Sun Crow enorm dankbaar dat ik de kans gekregen heb mezelf te vinden en ook voor haar onvoorwaardelijke steun! Luc Dancing Bear

*

Begin 2011 ging ik voor de eerste keer naar een meditatieavond bij SunCrow. Ik was niet goed in mediteren, maar ik wilde ervaren hoe het zou zijn onder begeleiding van een sjamaan. Ik had op dat moment nog niks met het sjamanisme gedaan, maar de website van SunCrow sprak me aan. Ik was echt verbaasd over hoeveel beter het mediteren ging en hoe fijn het was. Mede door de fijne energie van SunCrow en de ruimte. Ik ben erg geïnteresseerd in het spirituele maar houd graag beide benen op de grond. Ik vind het daarom ook belangrijk dat degene waar ik een workshop of zo bij volg ook niet te zweverig is en dat is SunCrow gelukkig niet. Dat past ook niet bij sjamanisme.

Ik besloot vaker te gaan en ging ook naar een Medicine lodge, wat helemaal geweldig bleek te zijn. Daarop volgden 2 workshops en toen wist ik t zeker, ik wilde de cursus Inner Knowledge gaan volgen.

Ik was in die tijd erg op zoek, net als zo velen. Ik wist niet goed wat ik miste in mijn leven. Ik wist dat het tijdens de cursus best wel heftig zou kunnen worden, maar dat schrikte mij niet af. En ik heb inderdaad regelmatig een traantje gelaten maar ook omdat het zo mooi en fijn was! Tijdens de cursus leerde ik weer in contact te komen met mijzelf, wat enerzijds heel confronterend was maar ook geweldig fijn. Ik leerde beetje bij beetje weer van mijzelf te houden. Ook kwam ik erachter dat ik er nooit helemaal alleen voor sta. Ik kwam in contact met mijn krachtdier, totemdieren, mijn gids, voorouders en andere spirits. Ik mocht een liefde voelen die onbeschrijflijk is, ik kan het niet anders omschrijven als thuis komen. De naam van de cursus klopt helemaal, je leert jezelf kennen en je leert hoe je bij al die kennis van jezelf komt. Kennis waarvan je niet weet dat het er is. Het opent deuren. Eigenlijk ben je jouw eigen raadgever tijdens de cursus maar wel met de juiste begeleiding. Dat vind ik het mooiste aan deze cursus, er wordt niks voorgekauwd, niks wijs gemaakt , het is allemaal eigen ervaring en eigen kennis. Niet voor niets wijst SunCrow erop dat het beter is om tijdens de cursus geen boeken over het sjamanisme te lezen zodat je kennis zuiver is en niet uit een boekje, dat vind ik mooi. Ik kan oprecht zeggen dat ik nu zoveel anders in het leven sta, een andere kijk op dingen heb gekregen en meer rust heb !! Ik voel me veel meer in mijn eigen kracht staan en ik geloof nu in mijn eigen kracht.

Ik raad iedereen aan om naast de cursus ook naar de andere avonden te gaan, die bieden ondersteuning en daardoor haal je meer uit de cursus. Tessa Eagles Heart

*

Voor ik Sun Crow en het sjamanisme leerde kennen dacht ik dat ik alles voor elkaar had: ik had een man, twee schatten van kindjes, een leuke job en een huisje met tuintje en boompje. Ik paste perfect in het plaatje van 'het ideale leventje'. Maar zo voelde dat niet, ik was niet gelukkig, al een hele tijd niet. "Is dit alles?" kwam er vaak in me op, samen met de gedachte dat het na een tijd wel beter zou gaan.

Ik leerde op dat moment via een collega Sun Crow en het sjamanisme kennen en voelde me vanaf het begin ongelooflijk goed bij haar en alles op haar terrein, de paarden en zelfs de honden waar ik normaal gezien zo'n schrik van heb! Sun Crow en de eerste knuffel die ze me gaf voelden voor mij vanaf het begin aan als echte onvoorwaardelijke liefde voor de persoon die ik was, zonder vooroordeel. Ik voelde vanaf het begin dat ik daar mocht zijn wie ik écht was, alles wat er was mocht er zijn en had een reden. Dankzij het volgen van de cursus Inner Knowledge en nu de healercursus begin ik meer en meer aan te voelen wat en wie goed is voor mij en kies ik er heel bewust voor om die kant op te gaan, ook al is dit misschien een andere kant dan dan dat veel mensen zouden willen of zouden verwachten. Dat is zeker niet altijd gemakkelijk geweest, maar na het nemen van elke moeilijke, maar juiste beslissing leek het wel alsof ik door het universum of het lot beloond werd: een andere job met ongelooflijk aangename collega's kwam zo onverwacht op mijn pad en sinds mijn scheiding leer ik meer en meer ongelooflijk lieve mensen kennen waar ik zoveel liefde en kracht van krijg dat ze echt een plekje diep in mijn hart hebben gekregen. Dat is voor mij de belangrijkste les die Sun Crow mij heeft geleerd: ik heb leren voelen wat goed is voor mij en heb echt leren vertrouwen op dat gevoel, want telkens als ik dat deed kruiste er steeds onverwacht iets heel moois en goeds mijn pad. Alle waarheid ligt diep in jezelf, je moet alleen de tijd nemen om daarbij stil te staan, ernaar te luisteren en durven te vertrouwen op je gevoel. Dat is iets dat Sun Crow me heeft leren doen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor want er is maar één weg die mij écht gelukkig zal maken en dat is mijn weg. En die ben ik aan het volgen, niets of niemand die me daar nog van kan weerhouden, mijn 'shamanic way'. Dankjewel voor mijn oh zo betekenisvol nieuw leven, lieve Sun Crow! Catherine Whirling Wind

*

Tijdens de cursus Inner Knowledge heb ik ontdekt wat mijn talenten zijn én mijn belemmeringen, wat mijn taak is in dit leven en wie mij hierbij met veel liefde begeleiden.

Sun Crow zet je in ontwikkeling en schept met haar gaven een sfeer waarbij je gemakkelijker bij je jezelf komt. Het is een ontdekkingsreis waarin je jezelf gaat vinden, en hierdoor evenwichtiger in het leven gaat staan.
Hieronder volgt een omschrijving van een beeld dat ik heb mogen ontvangen tijdens de achtste les van Inner Knowledge. Het beeld geeft weer wat mijn taak is in dit leven, een mooie taak die ik graag met jouw wil delen.
‘’Ik zie mezelf lopen. Op blote voeten loopt ze over het groene mos. Haar witte jurk wappert en ik hoor haar lach. Links van haar loopt een wit paard. Zijn kracht en vertrouwen straalt ervan af. Op het paard zit een oude man met lange witte haren. Zijn vredige, wijze houding doet mijn lichaam sidderen. Samen vormen zij één geheel. Een stralend wit licht omringt hun allen, en het lijkt te groeien’’.
Het is fijn om mij te omringen met dit innerlijke witte licht en wijsheid. Als ik het licht voel in mezelf, lijk ik zelfs te groeien. Ik word breder en groter. En ik weet dat er heel veel van me wordt gehouden. Ik hoop dat jij net als mij zulke mooie momenten mag gaan ervaren. Door dit soort beelden, gevoelens of andere ingevingen ga je voelen wie je werkelijk bent. En langzaamaan ga je dit niet alleen voelen, maar ga je het ook werkelijk geloven! Dan weet je dat jij dat lieve, lachende en stralende meisje mag zijn. Dan ga je eindelijk die oogkleppen af doen, en al het moois in jezelf, de ander en in het leven zien. Hoewel je af en toe twijfelt aan alles en nog wat, weet je het van binnen allang. Dan kijk je niet langer naar jezelf door de ogen van de ander. Dan laat je jezelf niet meer beperken door gedachten en emoties. Het is tijd om de zware lasten van je schouders te laten vallen. Het is tijd om te genieten, te lachen en werkelijk te leven. Het is tijd om jouw innerlijke vuur aan te steken. En op de crow society leer je niet alleen hoe je dit vuur kunt aanmaken, maar ook hoe je dit aan kunt houden!

Een boeiende leerschool met onverwachte verassingen, om jouw krachten (verder) te ontwikkelen. Dan kijk je net als mij terug op Inner Knowledge als een cursus, die je enorm heeft laten groeien. Dan weet je dat je van binnen bent gaan stromen. Dan besef je dat je jezelf veel te lang hebt beperkt. Dan weet je, dat je dat mooie en lieve mens mag zijn. Zet je jezelf open, laat jezelf meenemen op reis met Sun Crow, en ik hoop dat jij net zo geïnspireerd raakt als ik! Lieke White Spirit

*

Bijna 7 jaar geleden ben ik begonnen met de cursus Inner Knowledge. Ik voelde me op dat moment vrij onzeker en had veel spanningen. Ik wilde simpelweg meer zelfvertrouwen ervaren en mezelf gewoon goed voelen.

Ik heb altijd al een sterke band met de natuur gehad en daarom leek me dit echt iets voor mij. Het mooie vind ik dat alle kennis en wijsheid in jezelf zit en je hoeft dus geen boeken te lezen of te leren om dit te ervaren.
Vanaf het moment dat ik met de Inner Knowledge cursus begon, ga ik ook veel naar de Medicine lodges en healing-meditatie avonden. Ik wil er het liefst wekelijks mee bezig zijn zodat ik het fijne gevoel ook echt vast kon houden.
Ik voel bijna altijd een sterke energie in mij en kracht. Er waren ook zeker wel momenten waarop oude emoties, bij mij vooral kwaadheid en angst, boven kwamen. Het was daarom niet altijd makkelijk, maar het voelt altijd goed om bewust met die emoties bezig te zijn. Ik ben het verleden stukje bij beetje los gaan laten. Ik weet steeds beter wat wel en niet goed voor me is en ik durf ook beter beslissingen en verdere stappen te nemen.

Voordat ik met sjamanisme in aanraking kwam was ik vaak gericht op het helpen van anderen maar nu heb ik gezien dat ik me juist beter op mezelf kan richten. Ik wil nu echt tevreden en gelukkig zijn met mezelf. Daar heeft een ander ook het meeste aan besef ik nu.
Voor mij is sjamanisme de manier van leven die mij geeft wat ik nodig heb. Wim Running Deer

*

Dankbaar ben ik voor alle mooie ervaringen die ik bij de Crow Society heb opgedaan.

Mijn eerste medicine lodge waarbij ik in contact met mijn krachtdier kwam die mij meenam naar de vier windrichtingen en mij een healing gaf. Dat was zo bijzonder.
Ik beleefde dat als een hele sterke positieve kracht en het gaf mij een enorm goed gevoel, juist omdat ik net een zeer dierbare persoon had moeten afgeven en veel verdriet voelden.
Na deze ervaring is alles in een versnelt tempo geraakt en heeft het mij gemaakt tot wie ik nu ben, deuren zijn voor mij open gegaan die ik niet voor mogelijk hield, heb mijn gids leren kennen en mijn healing medicine en werk nu dagelijks met de spirits en totems die mijn healingen veel sterker maken.
Zo ook de cursus Inner Knowledge heeft veel van mijn emotionele ballast opgeruimd, me veel dichter bij mijzelf gebracht en dat ik me veel gelukkiger voel.
Ben nu bezig met de cursus shamanic healer, die mij steeds verder brengt op het pad van de sjamaan en nog meer de healer in mij los maakt. Ik ben erg dankbaar voor al deze mooie ervaringen en al het goeds wat mij tot nu toe heeft gebracht. Dankbaar ook dat ik deze energie mag gebruiken om andere mensen te genezen!

Dank je wel Sun Crow voor de fijne lessen, gezelligheid en de wijsheid die je al hebt doorgegeven. Ik hoop hier nog lang van te mogen genieten, wordt iedere keer alleen nog maar meer enthousiast!!                  Marijke White Waters

*

Als mens uit de stad, is het heerlijk om bij Sun Crow aan te komen, bomen bomen en nog is bomen, veel dieren en relaxte mensen.

De ervaring met de cursusavonden en ceremonies zijn voor mij verschillend.
Ik doe inmiddels mijn 2de jaar en weet ondertussen wel een beetje wat er gaat gebeuren, maar de uitwerking is altijd een verassing....
Het mooie bij Crow Society is dat voor het bijwonen van de Medicine Lodge Ceremonies en healing meditaties, je er als leek in kan gaan, geen ervaring nodig, gewoon jij. Je gaat zitten en laat gebeuren wat moet gebeuren.
Ik denk dat ieder mens, het een kans zou moeten geven om een zeker rijke ervaring aan jezelf toe te voegen.
In mijn opleiding tot Shamanic Healer komen de ware dromen naar boven, stel dat....
We willen allemaal iets doen waar we ons goed bij voelen maar we kennen ook allemaal de angst van verandering, de zekerheid van het vertrouwde, het onzeker zijn, en toch diep van binnen heb je het gevoel dat je iets veel meer kan, het brengt soms een zekere chaos naar boven maar, Sun Crow is altijd bereid te luisteren en waar nodig advies te geven.

Crow Society is een plek waar je jezelf mag vinden en Zijn! Stephan Sky Walker

*

In 2010 had ik het met een vriend over sjamanisme gehad en dat ik daar wel iets mee wilde doen, prompt diezelfde week loopt Sun Crow bij mij de winkel binnen!

Dat maakte voor mij meteen duidelijk dat ik er echt iets mee moest gaan doen want toeval bestaat niet! Na een leuk, fijn en interessant gesprek, helemaal enthousiast meteen een afspraak voor een meditatie avond gemaakt.
Zodra ik bij haar het erf op kwam, voelde ik me in een totaal andere energie. Zacht, warm en liefdevol, die als een warme deken over me heen kwam. Na de meditatie avond te hebben gedaan heb ik dan ook meteen besloten de Inner Knowledge cursus te gaan doen.
Deze cursus heeft me zoveel van mijzelf doen inzien, zowel verdrietige momenten als hele gelukkige momenten. Het heeft me rust gebracht, het leren loslaten van dingen in mijn leven en er op een andere manier naar kijken en mee omgaan. Het brengt me zo dicht bij mezelf en dat maakt me heel gelukkig! Ik heb mijn gids en mijn krachtdier leren kennen die me nu iedere dag bijstaan in alles wat ik doe. Ik sta nu zoveel bewuster in het leven en het is me ook duidelijk geworden welk pad ik in moet slaan wat betreft mijn werk.
Inmiddels heb ik de Opleiding Shamanic Healer afgerond. Ook deze opleiding is iedere keer een nieuwe stap en een stap dichter bij mijn IK! We komen 1x in de maand samen met de vaste groep. Hier kijk ik altijd weer naar uit! Wat gaan we deze keer leren en wat ga ik dit keer ervaren! In stilte zitten, wat me erg bevalt, maar ook veel oefeningen die we samen doen. Mooie ervaringen, eigen leerprocessen en een super fijne energie!

Ik ben Sun Crow zeer dankbaar dat ze mijn winkel is binnen gestapt! En voor alles wat ik tot nu toe heb mogen zien, voelen, horen, ruiken en ervaren onder haar begeleiding. Fantastisch mooi! Elke keer weer een feestje om er heen te gaan! Aho Fuoca Spirit Whipering

*

In september 2011 ben ik gestart met de cursus Inner Knowledge en iedere keer kijk ik er naar uit om weer in de Lodge te zijn, te drummen, te reizen en te mediteren. Wat ik zo fijn vind is dat Sun Crow je alles zelf laat voelen en ervaren. Dus niet teveel informatie, maar het vooral zelf beleven. En bij vragen krijg je precies het antwoord wat aansluit op waar je staat op dat moment. Inmiddels ga ik nu ook wat vaker naar de andere meditatie avonden van Crow Society, het is voor mij een verrijking en ik voel me van binnen opbloeien als ik weer een mooie reis mag maken en de drums om me heen hoor. Het brengt je in contact met een andere wereld zou ik bijna zeggen, het laat je thuis komen.

In contact komen met je eigen kracht, je eigen intuïtie. En hoe meer je het doet, hoe gewoner het wordt en hoe beter het toe gepast kan worden in het dagelijks leven. Ik raad het iedereen aan die overweegt om te gaan! Stefanie Dreaming Clouds

*

Ondanks dat ik al wat jaren het pad van sjamanisme liep, voelde ik me bij Sun Crow pas echt thuis komen.

De warmte en liefde die Sun Crow overbrengt is als een warm bad om je vanuit dat gevoel van veiligheid verder te kunnen ontplooien. Ik ben vorig jaar begonnen met het assisteren bij de Healers opleiding en de Medicine Wheel Teachings. Zelfs tijdens het assisteren leer ik iedere keer meer en ontdek ik delen van mezelf waar ik geen weet van had. Sun Crow is in mijn ogen een echte 'teacher'. Ook zonder dat ze les geeft, deelt ze een schat aan kennis en wijsheid. Ik vind het heerlijk om bij haar te zijn en echt op te kunnen laden, wat me nergens anders op die manier lukt.

Dank je wel Sun Crow dat ik samen met jou en vele anderen 'The Shamanic Way' mag belopen.         Jessica - Crystal Moon