Selfhealing op sjamanistische wijze


In deze maatschappij van hoge werkdruk, sociale verplichtingen, streven naar perfectie, vervuiling, rennen en haasten, onophoudelijke indrukken en stralingen via allerlei media kanalen, is het niet eenvoudig om in balans te blijven.  

We zijn ‘één’ met onze smartphone, het mobiele telefoontje lijkt vastgekleefd aan onze handen. Jongeren en ouderen, op straat, in de bus of trein, thuis aan de eettafel, in de klas, in het café…. de hoofden hangen naar beneden om op de hoogte te blijven van de laatste media – nieuwtjes.

Bij velen van ons is de aandacht  meer en meer gericht op een materiële wereld rondom ons, uitblinken met een mooi huis en auto, er goed uit zien, promotie maken op het werk, verre mooie reizen, de meest uitdagende hobby’s, nog meer en nog meer nog meer … het is nooit genoeg.

Meer en meer zetten we stappen verder weg van ons diepste zelf.  Meer en meer verliezen we verbinding.  Minder en minder luisteren we naar ons diepste zelf.  Meer en meer verliezen we balans.

En wanneer we uit balans zijn, wordt een basis gelegd voor fysieke & psychische klachten en kwaaltjes. 

Sommige mensen zijn zich bewust van deze psychische en energetische druk op hun lichaam en geest.  Ze kiezen al sneller de weg naar alternatieve healers en stappen een yogales of mindfulness cursus binnen, om enigszins in balans te blijven.

Het grotendeel van onze bevolking wacht echter tot een burnout, depressie, paniekaanval  of ernstige ziekte om te beseffen dat er onbalans is. Medicatie en/of ziekteverlof zijn dan de meest voor de hand liggende oplossingen.

Wat zou het mooi zijn om zelf de kennis te hebben om in balans te blijven, om niet voortdurend afhankelijk te zijn van een arts, therapeut, healer of medicatie.

Tijdens  6 dagdelen ‘SELF HEALING’ krijg je handvatten  om op sjamanistische wijze  jouw lichaam & geest in balans te houden. 

  • Je leert jezelf beschermen in moeilijke situaties
  • Je leert manieren om jezelf te balanceren wanneer oude trauma’s en pijnen de kop op steken.
  • Je leert omgaan met lastige emoties zoals angst en kwaadheid
  • Je leert eigengemaakte handelingen en gedragingen , die jou het leven lastig maken, te transformeren en te elimineren.
  • Je leert om krachtig , gefocust en in balans te blijven in de ‘niet voorkomende stormen’ van ons leven.
  • Je leert hoe jij zelf dichter bij ‘je ware natuur’ kan komen en blijven in eender welke situatie.

De rode draad van deze reeks ‘SELF HEALING’ ligt in de overtuiging dat vanuit BALANS EN VERBINDING, fysieke en psychische klachten kunnen verminderd of zelfs opgelost worden.

Dit is een must voor iedereen die zichzelf graag ziet en het roer ZELF in handen wil nemen.  We hebben de kracht om zelf te genezen allemaal in ons, we moeten soms gewoon geholpen worden om die kracht  te vinden.

De data voor de komende cursusreeks vindt je in de agenda

Daar....waar ik in April 2018 na 19 jaar......mijn Clusterhoofdpijn heb mogen / kunnen Healen.....Waanzinnig waar een mens allemaal nog steeds zelf toe in staat is.......als de juiste tools op de juiste manier worden aangereikt.....alsnog Heel Veel Dank voor je mooie wijze Teachings Lieve Sun Crow...tis in woorden niet te vertalen wat dit voor mij heeft betekend......Ahó

Meer ervaringen van deelnemers

 

 

 


Neem contact met ons op