Selfhealing op sjamanistische wijze


 

De 3 daagse cursus Self Healing is een  krachtige sjamanistische teaching waarin in je gaat leren en beleven hoe je in je persoonlijke kracht versterkt  en zelfgenezing kunt toepassen. 

Tijdens deze dagen gaan we werken met:

  • bescherming van invloeden van buitenaf.
  • Manieren om jezelf te balanceren
  • Het genezen van persoonlijke trauma's en angsten
  • Het genezen van lichamelijke klachten 
  • Je leert eigen gemaakte handelingen en gedragingen, die jou het leven lastig maken, te transformeren en te elimineren.
  • Je leert om krachtig , gefocust en in balans te blijven in de ‘stormen’ van ons leven.
  • Je leert hoe jij zelf dichter bij ‘je ware natuur’ kan komen en blijven.

De rode draad van deze training ‘Self Healing’ ligt in de overtuiging dat vanuit balans en verbinding, fysieke en psychische klachten kunnen verminderd of zelfs opgelost worden.

Dit is een must voor iedereen die het roer zelf in handen wil nemen.  We hebben de kracht om zelf te genezen allemaal in ons! .

Sjamaan Sun Crow deelt graag deze kennis van zelfgenezing. 

De data voor de komende cursusreeks vindt je in de agenda 

 

Al na de eerste bijeenkomst merkte ik in de weken erna dat de blokkades waar ik had gewerkt begonnen op te lossen. Ik zag in mijn dagelijks leven hoe situaties positief veranderden en er écht lichtheid ontstond in mijn leven. Het voelde als zo’n verademing! 

Het grootste geschenk is dat ik dankzij self healing van mijn clusterhoofdpijn ben af gekomen! Het is zo’n bijzonder proces geweest, waar ik Suncrow en Spirit zo ontzettend dankbaar voor ben!De selfhealing draait niet alleen om heling, maar ook om jezelf leren kennen en aandacht te schenken aan de minder “mooie” delen. Dankzij de self healing voel ik mezelf krachtiger, kan ik mezelf meer als “heel” zien en voel ik me door het omarmen van mijn schaduwkanten een heel stuk beter. Het is een bijzondere reis geweest, met mooie lessen die je voor de rest van je leven bij je draagt. 

***

Het afgelopen jaar was een rusteloos jaar, ik heb met veel liefde me moeder intensief verzorgt tot dat zij overleed. Na haar overlijden kwamen er veel oude pijnen, onzekerheden naar boven waarvan ik dacht dat ik deze had verwerkt. Ik liep niet meer op mijn pad waarop ik de afgelopen jaren liep, stond niet meer in mijn kracht, was moe, lusteloos, straalde niet meer, kreeg last van hevige paniekaanvallen, kon ineens uit het niets huilen. Een ontzettend heimwee gevoel, ik wilde naar huis en met naar huis gaan bedoel ik weer naar Crow Society/Sun Crow, want zo voelt dat voor mij vanuit me hart. Ik was emotioneel overbelast waardoor ik mijn werk niet kon uitvoeren, geen concentratie /focus en door de hevige paniekaanvallen durfde en kon ik geen auto rijden. Self Healing jaaaa dat is wat er nodig is om hierdoor heen te gaan, we zijn vergeten dat we onszelf kunnen healen. 

Wow!!!! Wat een mooie teaching is dit. Het is hard werken en confronterend wanneer je gaat opruimen en verwerken.

 Ik ben Sun Crow zo ontzettend dankbaar, dat is niet in een paar woorden uit te leggen, voor de tools die ze heeft aangereikt, haar begeleiding en wederom liefdevolle ontvangst. Ik heb na de eerste cursusdag, 3 maart 2023, geen paniekaanvallen meer gehad en als er toch 1 komt heb ik deze veel sneller onder controle. Ik rijd weer auto,heb energie, straal weer en heb me concentratie en focus weer.

Voel me in me kracht staan. 

***

Daar....waar ik in April 2018 na 19 jaar......mijn Clusterhoofdpijn heb mogen / kunnen Healen.....Waanzinnig waar een mens allemaal nog steeds zelf toe in staat is.......als de juiste tools op de juiste manier worden aangereikt.....alsnog Heel Veel Dank voor je mooie wijze Teachings Lieve Sun Crow...tis in woorden niet te vertalen wat dit voor mij heeft betekend......Ahó

Meer ervaringen van deelnemers