The Susquehannock Tribe


 

De missie van the Susquehannock Tribe of Florida is om de ware Native american spiritualiteit te herstellen.

Door het mogelijk maken van een tribal structuur, ceremonies en rituelen die mensen helpt om in hun volle potentie en kracht te kunnen komen en daardoor het ware pad kunnen lopen.  

De Susquehannock van vandaag werd gevormd door rechtstreekse afstammelingen van de oorspronkelijke Susquehannock. Voornaamste verantwoordelijke Piercing Eyes Pen, een directe afstammeling van de Susquehannock, had een visioen en begon mensen bij elkaar te verzamelen die 'het ware pad van de mens' wilden lopen. Principal Chief Piercing Eyes Pen, heeft zijn positie doorgegeven aan Principal Chief Dancing Thunder.

The Susquehannock Tribe is  aangesloten bij de Pan American Indian Association en isn erkend door de federale overheid. In Europa heeft de tribe ondertussen een groot aantal leden en geeft Chief Dancing Thunder regelmatig teachings en Sweatlodges.

De Susquehannock Tribe in Europa heeft een aantal stammen met ieder hun eigen kennis en met eenzelfde doel om de oude spirituele kennis te herstellen en mensen het ware pad van schoonheid te doen vinden.

Susquehannock Crow Society Europe is één van de stammen van de Susquehannock Tribe.Op 11 augustus 2009 werd dit bevestigd door Chief Dancing Thunder en werd Sun Crow als Chief van Crow Society geinitieerd.

Tijdens de jaren van training binnen Crow Society The Shamanic Way worden de sjamaan, medium, healer, sjamanist wakker en gaan deze mensen hun sjamanistisch pad lopen. 

Ze hebben allen hun eigen medicijn en een sterke verbinding met de totem Kraai. Ze worden geadopteerd als Crow member binnen the Susquehannock Crow Society.

Ze volgen regelmatig teachings en komen naar de Medicine Lodge Ceremonies, drumcircles, meditatieavonden of speciale Crow avonden.

De crows zijn allemaal mensen die volgens sjamanistische rituelen balans herstellen en licht & heling brengen op en rond deze aarde.  

Andere stammen in Europa zijn:   

·         Bear Society 

·         Rainbow Society 

·         Dream Society

·         Buffalo Society

·         Dragon Society

·         White Swan Society