Sjamanistische privé sessies bij Sun Crow


Op woensdag, donderdag, vrijdag en soms zaterdag biedt Sun Crow je de mogelijkheid om een prive sessie te plannen.

Deze sessies kunnen  bestaan uit een sjamanistische healing (soul loss, soul theft), voorouder healing, trauma healing of een persoonlijk ritueel of journey.

De afspraken kunnen gemaakt worden voor een sessie in Rijsbergen op de woensdag, donderdag, vrijdag- en zaterdagochtend. 

Vul onderstaand contactformulier in voor een afspraak en we mailen je terug met een aantal data en tijden.

De kosten zijn € 80,00 45 minuten.

Privéteachings of ceremonies op aanvraag.

 

Sjamanistische Healing

De kracht van een sjamanistische healing is dat het inwerkt op een diep bewustzijnsniveau, een niveau waar we normaliter via reguliere therapie niet of nauwelijks bij kunnen komen. Dit bewustzijnsniveau wordt ook wel soul of het causale veld genoemd - het veld waar als het ware (een deel van) de oorzaken van onze gedragingen, gevoelens en gedachten zijn te vinden. 

De healer heeft tijdens de sessie toegang tot die lagen van het bewustzijn waarin bijvoorbeeld een trauma zich heeft vastgezet en deze op dat niveau kan op lossen.

Dit is een zeer krachtige vorm van healing, waarbij de meer reguliere technieken zoals het herbeleven van het trauma, het begrijpen ervan, en het bewust verwerken overbodig zijn. Als een trauma zich op soul niveau herstelt, dan zal je hele systeem zich aanpassen aan de nieuwe omstandigheid.

De cliënt ligt tijdens de behandeling met enkele dekens over haar/hem heen. Soms is men zich tijdens de behandeling bewust van de ingreep en ontstaat er een weldadige rust of een gevoel van vreugde of kracht direct na de behandeling. Soms is men zich niet bewust van de healing en zal men zich geleidelijk aan beter gaan voelen, zonder dat men precies aan kan geven waarom dat gebeurt.

Het maakt na een aantal healingen een einde aan een periode van pijn, angst, onmacht en onzekerheid om als vanzelf weer dingen te gaan doen waar je blij van wordt en/of energie van krijgt

 

 

 


Neem contact met ons op