De weg en wijze van het sjamanisme


De sjamanistische wijze en weg naar balans en geluk, innerlijk weten, transformatie en heling.

Welkom op onze website!

Je bent natuurlijk niet voor niets op deze website terecht gekomen.

Wat wil je?

Wat zoek je?

Wil je een eerste stap zetten in het sjamanisme,

of wil je verder lopen op je sjamanistisch pad?

Wil je je levenskwaliteit verbeteren?

Wil je weten hoe je beter en meer in je kracht kunt staan?

Wil je weten hoe je je kunt beschermen voor de energieen van buitenaf?

Binnen Crow Society The Shamanic Way zijn een ruim aantal cursussen, opleidingen, workshops en ceremonies die je de kennis en tools aanreiken om antwoorden op je vragen te krijgen.

De cursus Inner Knowledge is een 6 delige cursus voor persoonlijke groei en basis sjamanisme. De cursus Inner Knowledge is een  krachtige sjamanistische cursus die je zal versterken in je zijn en  persoonlijke kracht.

Ook is de 3 delige Self Healing cursus een geweldige start en kennis making met het sjamanisme en geeft je vele tools in handen om energetisch meer beschermd te zijn, meer in balans te zijn, ongewenste patronen te veranderen en om lichamelijke pijn te verlichten.

Mocht je liever je sjamanistische kennis uitbreiden dan zijn de Personal Medicine Teachings prachtige dagen om je persoonlijk medicijnwiel op te bouwen.

Verder zijn er tal van ceremonies, workshops, rituelen en meditatieavonden en ben je van harte welkom hier aan deel te nemen.

Weet dat alle kennis in jou zit.  Hoe je bij die kennis te komt, leer je op The Shamanic Way/ Crow Society.

Veel van onze akties worden geleid door ons verleden, onze ouders en onze voorouders. De cursussen zijn er dan op gericht om als het ware je eigen leven in handen te nemen, je verantwoordelijkheid te nemen en onafhankelijk van je verleden, je familie, vrienden en omgeving te zijn. De mooie gaven en talenten die je hebt meegekregen en door de tijd heen, door de hedendaagse gestreste maatschappij vergeten bent, weer wakker te maken. 

"If you walk the path of life, you have to find your own destiny" Sun Crow