Horse Energy

Workshops & Teachings

Paard & Sjamanisme

Deze workshop is voor iedereen die op een natuurlijke  manier wil groeien en bewust wil worden van haar of zijn valkuilen en obstakels op het levenspad.

De onderwerpen:  

  • Wie ben ik
  • Waarom doe ik zo
  • Wat zijn mijn valkuilen, 
  • worden deze dag sterk belicht en bewustgemaakt. 

Het is niet alleen de bewustwording maar juist de verandering op psychisch en zielsniveau  waardoor heling/verandering ontstaat.  

Door middel van sjamaanse technieken zal er tevens een opening in je ontstaan waardoor je perceptie verruimd wordt en daardoor o.a. je intuïtie, creativiteit, gevoeligheid, openheid en innerlijke kracht versterkt en verduidelijkt wordt.

De workshop wordt begeleid door Sjamaan Sun Crow en haar 3 paardenvrienden Sirius, Pan en Callisto.(Op 20 december 2021 is Sirius naar de eeuwige verden vertrokken - voor altijd in ons hart!)

Als geen ander laten zij zien wat er momenteel bij jou speelt (welk thema) en waar je aan mag werken. Ook hebben ze de gave je mee te nemen in trancereizen (journeys)  naar plaatsen in je onbewuste geest,  waar heling nodig is.  

Sun Crow zal tijdens deze dag de vertaler zijn tussen jou en wat de paarden je willen te vertellen. Voor deze workshop hoef je geen ervaring met paarden te hebben.

Daar elke Horse Energy dag weer anders is, ben je welkom hier meerdere malen aan mee te doen. 

Een prachtige dag van Voelen, Verbinden, Inzichten, Transformatie en Heling.

Deze dag is van 11.00 tot 17.00 uur en de kosten zijn € 115,00.

"Be proud of who you are!"  Black Horse

 " Ik vond het een hele fijne dag en merkte dat ik de energie van de plek nog lang voelde nazinderen in mij. Het heeft me echt wat meer rust gebracht en in contact met mezelf gebracht. Heel bijzonder om het contact te ervaren met de paarden en te ervaren wat zij voor ons hebben kunnen betekenen."

*

"Gisteren mocht ik jou ontmoeten.Ik leerde een zuivere sjamaan kennen, waarbij een ieder zich veilig kon voelen.Bij deze workshop wisten jouw mooie paarden mij een liefdevolle boodschap te geven waarin ik mijzelf erkend en gezien voelde.En kan ik vol vertrouwen mijn pad vervolgen."

Meer reacties en ervaringen van deelnemers

 

Horse Energy 6

De activiteit vindt plaats op de volgende dagen:

Inschrijven