Healing Medicine Meditation

Ceremonies & Rituelen

Healing Medicine meditation

Iedere ceremonie wordt er,speciaal voor jou,een medicijn uitgenodigd die jou gaat begeleiden en je meeneemt naar plaatsen in je bewust of  onbewuste situatie die aandacht,healing of transformatie nodig hebben. Het medicijn dat uitgenodigd wordt is per keer verschillend. Het kunnen leden van het stenenvolk zijn, het plantenrijk of de elementen. 

De oeroude geluiden van de drums, ratels, bellen en chants maken een sfeer waardoor je volledig tot rust komt. Verder is het donker in de ruimte, zodat je de buitenwereld even kan laten voor wat die is en je aandacht naar binnen kunt keren.

De meditatie brengt het denken tot rust waardoor je in een andere staat van perceptie komt. Beelden en gevoelens wisselen zich af met heldere inzichten over je persoonlijke situatie. Door de intensiteit van het ritueel kunnen er processen op gang worden gebracht die misschien al jaren waren gestagneerd en kan in belangrijke mate bijdragen aan een harmonieus leven. 

Deze ceremonie is iedere keer weer thuis komen bij je ware kern.

Deze sjamanistische healing meditations zijn voor iedereen toegankelijk na aanmelding en worden begeleid door Sjamaan Sun Crow De kosten zijn € 20,00 (voor Crows & cursisten € 15,00) 

Vanaf 19.30 u is de poort open en ben je van harte welkom in de ceremonieruimte(tenzij anders aangegeven)

 

 

 

 

 

Healing Medicine Meditation 2

Datum

Inschrijven