Facing Fear

Workshops & Teachings

Facing Fear

Angst is een emotie die zeer intens kan zijn. Er zijn momenten in je leven dat angst je helpen kan om te reageren op een situatie waardoor je alerter reageert om zodoende uit de gevarenzone te komen.

Helaas zijn er ook genoeg momenten waarin angst helemaal niet nodig is, waardoor het je levenskwaliteit, je vrijheid en veiligheid belemmert.

Angst komt op verschillende manieren naar je toe

Door iets mee te maken, iets te zien, te horen of denken, na een traumatische gebeurtenis of vanuit je voorouderlijn.

Angst geeft je stress, vermoeidheid, hoofdpijn, slapeloosheid, verkramping, paniek…niets stroomt mee en maakt je onzeker

Angst om ziek te worden, angst om wat komen gaat, angst over…, angst om ….., angst van …..

Het wordt tijd om het heft in eigen hand te nemen, want niets of niemand kan(mag) jou tegenhouden om vrij te zijn.

Alweer 11 jaar geleden ontmoette ik Grootvader Buffalo Bear die me de kennis gaf, hoe je met angsten omgaat en nog beter hoe je er vanaf komt. Van daar uit ontstond de teaching FACING FEAR in 2015. Dit werd een zeer boeiend en intens weekend met mooie inzichten en kennis om voor altijd mee te nemen in je rugzak van kennis.

Zeker in deze tijd waar ik merk dat steeds meer mensen te maken krijgen met de Spirit van de angst, wordt het weer eens tijd om deze teaching opnieuw te geven.

Op sjamanistisch wijze gaan we tijdens deze 2 dagen, de spirit van de angst onder ogen zien en deze uit ons leven bannen. 

Facing Fear 2

Cursusdagen

Inschrijven