Medicine Lodge Ceremony

Ceremonies & Rituelen

Medicine Lodge Ceremony

Voordat we de lodge betreden, maken we tabacco-ties, dit zijn offerzakjes ( een stukje stof, voorzien van tabak en samengebonden tot zakje) die we bij het maken onze persoonlijke intentie voor de ceremonie meegeven.

Nadat iedereen gesmudgt (energetisch gereinigd d.m.v. de rook van salie) is, gaan we de lodge in en begint de ceremonie met het aanroepen en uitnodigen van de voorouders en totems. Tijdens de ceremonie worden steeds een windrichting geopend om daar de kennis te mogen ontvangen van desbetreffende totem. 

Tijdens elke Medicine Lodge Ceremony wordt een andere totem uitgenodigd. Deze totem laat zich van te voren zien aan Sjamaan Sun Crow waarna zij gaat dromen wat er tijdens de ceremonie mag doorgegeven worden. 

De ceremonie wordt geleid door Sun Crow. De drums en ratels brengen je in een andere staat van zijn. Deze andere staat zorgt ervoor dat de dagelijkse beslommeringen plaats maken voor dromen en visioenen die voor de deelnemer helend zijn of ingevingen geven.

Medicine Lodges zijn heilige ceremonies waar de deelnemer aktief in deelneemt. Voor deze Medicine Lodges heb je geen ervaring op gebied van sjamanisme nodig, een open hart en geest is voldoende.

De bijdrage voor deze avond is € 30,00, voor Crows & cursisten geldt een bijdrage van € 20,00.

VANWEGE DE CORONA REGELS WORDT DEZE EN ALLE ANDERE VRIJDAGAVOND CEREMONIES BUITEN GEHOUDEN. 

 

Medicine Lodge Ceremony 5

De activiteit vindt plaats op de volgende dagen:

Inschrijven